Či už v obrane alebo v strede poľa, Sergi Roberto odohral v predsezónnej príprave spomedzi všetkých hráčov Barcelony najviac minút. Pred odletom do Talianska sa hráč objavil na tlačovej konferencii, kde hovoril o svojej situácii v tíme.

"Toto je moja tretia sezóna v prvom tíme a druhá pod Luisom Enriquem. Rád by som v minulej sezóne odohral viac minút, ale teraz môžem hrávať na viacerých pozíciach a to mi dáva väčšie možnosti. Teším sa nato. Nikdy predtým som nehral v obrane. Všetko, čo chcem je hrať a pomôcť tímu v akejkoľvek pozícii bude treba."

Rozhovor s Luisom Enriquem

"Na začiatku predsezóny som sa rozprával s Luisom Enriquem. Povedal, že má vo mňa dôveru. Teraz, keď odišiel Xavi a s možnosťou hrať v obrane, myslím si, že by to mohlo znamenať viac šancí v tejto sezóne."

Tím

"Všetci sme späť až na Claudia Brava. To je dobre. Dúfam, že môžeme vyhrať všetkých šesť trofejí. Sme nadšení z novej sezóny a rovnako optimistickí ako aj v minulom roku."

zdroj: fcbarcelona.cat

Jhonys

13
2015-08-01 14:59:09

tak zítra by mohl odehrát celý zápas na RB, protože nikoho jiného na tu pozici na zítřek nemáme :D ledaže by trenéři na tom postu zkoušeli Bartru

MAESTROOO

7
2015-08-01 14:59:56

Tak ako som ta v minulosti až tak nemusel Sergi :) tak ti musím povedat že za posledné obdobie si si ma získal a verím že budeš dostávat šance či už na pravej strane obrany alebo v strede zálohy :)

Marian

11
2015-08-01 15:18:51

Lepšie vyhliadky má chalan do januára, keď Turan a Vidal sú mimo.

Barcelonista

6
2015-08-01 16:27:03

Moj nazor je ze tu uz nema co robit :P bohuzial...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.