V posledných dňoch sa čoraz hlasnejšie hovorí o odchode Adriana Correiu a Pedra Rodrígueza. V tomto smere sa začínajú vynárať špekulácie o tom, že práve Brazílčana chcú Katalánci nahradiť niekým iným.

Luis Enrique a Josep Maria Bartomeu nedávno uviedli, že káder pre nasledujúcu sezónu je kompletný a nečakajú sa žiadne príchody ani odchody. Kroky Pedra a Adriana sa však s týmto nezhodujú a obom k odchodu z Camp Nou chýba len málo. Namiesto Adriana Correiu však podľa všetkého predsa len príde nejaký nový obranca.

Prvotne bol s blaugranas spájaný Aymen Abdennour z AS Monako, no zdá sa, že Lucho si vyhliadol iného zadáka. Má ním byť Jan Vertonghen z Tottenhamu Hotspur. Informujú o tom španielske médiá. Vertonghen nemal k prestupu ďaleko už v minulej sezóne, no nakoniec sa rozhodol zostať v Premier League. So svojou úlohou v tíme Spurs je spokojný.

Takisto je šťastný v Premier League a presvedčiť ho na zmenu, ktorou La Liga určite je, nebude jednoduché. Tottenham za svojho hráča očakáva prinajmenšom 25 miliónov eur. V súčasnosti je tak ďaleko pravdepodobnejší príchod Abdennoura.

zdroj: barcablaugranes.com
foto: barcablaugranes.com

Mates19

24
2015-08-04 10:27:26

Neviem pri zápasoch Tottenhamu mi neprišiel nejak istý...a ak ho chcú trepať do stredu obrany tak nechápem načo máme tam Vermaelena, Piqueho, Mascherana, Bartru a Mathieu...na kraje Alba Alves Vidal a zatial Adriano a ja by som dal určite príležitosť Grimaldovi

Aministrator

12
2015-08-04 11:13:40

minimálne do januára je to zbytočný nákup

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.