Dani Alves predĺžil zmluvu a zdalo sa, že o pozícii pravého obrancu viac počuť nebudeme, nakoľko máme v tíme Douglasa a klub zakúpil aj Aleixa Vidala. Montoya odišiel do Talianska a tak sa zdalo, že tento post je vyriešený. Príprava však ukázala opak - Lucho na pozícii experimentoval so Sergi Robertom a Marcom Bartrom.

Proti Fiorentine nemal Lucho k dispozícii ani Alvesa, ani Vidala, ani Douglasa, ani Adriana. To malo určite vplyv na to, že krajným bekom na pravej strane sa pre tento zápas stal Marc Bartra. Situácia Sergiho Roberta je však iná, keď sám tréner prezradil, že Sergi je na tejto pozícii zaujímavý.

Ani Bartra na pravej strane nie je úplná utópia. Po príchode Vermaelena do zostavy dostane odchovanec Blaugrana opäť o niečo menej minút. Konkurencia na stopérskom poste je teraz obrovská - Piqué, Mascherano, Mathieu, Vermaelen. Odchod Montoyu pritom uvoľnil len jedno miesto, no to hneď uchmatol Aleix Vidal. Hrať síce nebude do januára, ale je v tíme.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

galibier

19
2015-08-04 19:47:59

gro urcite odohra Dani,rozhodne jeho suhra hlavne s Leom...takze na jesen nie je velmi co riesit,myslim ze od januara by to mohlo byt uz s rotaciou,zapasov bude vela..Alves-Pique-Mascherano-Alba je jasna prva stvorica..o ostatnom nech rozhoduje Lucho.

Tom10

17
2015-08-04 21:23:45

praveže rotacui by som využival na jesen a na jar pekne naplno

Teo07

7
2015-08-05 09:01:48

Boha! Ja reku - Už má Barca tých pravých obrancov na raty a ešte ide podpísať nejakého Holanďana! Kastinga!Nikdy som o ňom nepočul. :-)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.