Barcelona získala svoju prvú trofej sezóny podľa očakávaní, aj keď podľa toho, čo hráči vyviedli v druhom polčase, by si titul skôr zaslúžili hráči FC Sevilla. Niektorým novinárom však neunikol jeden okamih počas osláv na trávniku, aby si svoju senzáciu predsa len našli.

Reč je o Gerardovi Piquém a jeho slovách, ktoré novinári úplne prekrútili a vystavili Piquého do situácie, kedy na neho pľujú všetci fanúšikovia Realu Madrid. A nečudo. "Serme na Madrid! Poďme im ukázať ako oslavujeme my!" Na základe tohto výroku sa fanúšikom Los Blancos niet čo čudovať, prečo sa na Piquého hnevajú.

Opak je však pravdou, pretože Piqué povedal niečo absolútne iné ako začali noviny šíriť po svete. "Poďme chlapci, poďme oslavovať. Serte na tých z Madridu, nech nás vidia ako oslavujeme." Iné však? Teraz si poďme vysvetliť aj celý kontext za týmto výrokom, prečo to vlastne Piqué povedal a prečo to povedal do kamery televízie La Sexta Deportes.

Pseudonovinári dychtiaci po senzáciách totiž nemajú o dianí v Španielsku ani poňatia. Dôvod je úplne jednoduchý - médiá zo skupiny AtresMedia ako Antena 3 či práve La Sexta často na Piquého a na Shakiru útočia pre Piquého názory ohľadom katalánskej nezávislosti. Shakira bola v médiami v Madride prehnane ostro kritizovaná za to, že jednu pesničku prespievala do Katalánčiny.

Piqué leží madridskej tlači v žalúdku a vzhľadom na to, že La Sextu sleduje množstvo antibarcelonistov a prívržencov Realu, Piqué si kameru tejto televízie všimol a využil možnosť rýpať. Nenavážal sa však do fanúšikov, ale do samotnej televízie, nech si ich redaktori pozrú ako Piqué, do ktorého kopú už dlhšiu dobu, oslavuje ďalší titul.

zdroj: as.com forcabarca.sk
foto: as.com

Rick

10
2015-08-13 19:09:27

Kks, lepsie by to ani Monk nenapisal. Nechcem sa hadat, ale ako autor vlastne vie, koho z Madridu mal Pique na mysli ???

dardel

24
2015-08-13 19:18:30

je to jednoduche preco, keby chcel povedat, ze f@ck off madrid (alebo madrid supporters) povie que se jodan los deL madrid, ale povedal los de madrid, uz tu je znacny rozdiel, kazdy v spanielsku vie ze fanusikom sa hovori del madrid, del barca atd. a co sa tyka toho ako vieme, ze to bolo adresovane novinarom z madridu? jednoducho, lebo to, ze sa to vo svete siri az teraz neznamena, ze v spanielsku to neriesia od rana, a od rana sme sa dozvedeli toho dost

LioMessi

8
2015-08-13 22:39:22

Už mi lezú na nervy fakt. Že ich to baví toto robiť...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.