Tvrdá rana pre Barcu. Katalánci dnes v Bilbau zažili hororový večer. Domácim vyšlo všetko na čo siahli a výsledkom toho boli štyri góly v Ter Stegenovej sieti. Skóre otvoril San Jose a hetrikom sa blysol Aduriz. Z hráčiv Barcelony sa nedokázal presadiť nikto.

1.polčas

Zápas sa začal vo vysokom tempe. Domáci na Barcu vybehli a nechceli Kataláncom nechať ani jeden centimeter priestoru. Athletic hneď od začiatku napádal vysoko hneď od šestnástky súpera a hráči Barcelony tak mali veľký problém s rozohrávkou.

V 13.minúte domáci otrorili skóre. Ter Stegen iniciatívne vybehol a hlavičkou nechal loptu v hre. Loptu však poslal presne na nohu San Joseho, ktorý strelou takmer z polovice ihriska našiel brankára hostí nepripraveného.

Barca mala veľkú príležitosť v 27.minúte, keď sa pred Iraizoza dostal Suarez. Luis si brankára domácich vytiahol na kraj, položil na zem a loptu okamžite centroval pred odkrytú bránku. Domáca obrana však loptu dokázala odpratať.

Katalánci však mali veľký problém presadzovať sa v ofenzíve. Domáca obrana výborne uzatvárala priestor, výborne dostupovala a útočníkov Barcy tak dokonalo eliminovala. Brankár Iraizoz bol väčšinou bez práce.

2.polčas

V 50.mminúte mohla Barca vyrovnať, keď sa po dlhom pase za obranu dostal k lopte Pedro. Jeho pokus tesne pred brankárom domácich však iba opečiatkoval brvno. Krátko na to mal šancu aj Messi, ale jeho pokus dokázal Iraizoz pohotovo vyraziť.

V 52.minúte Luis Enrique prvýkrát striedal. Hraciu plochu opustil Rafinha a do hry sa dostal Iniesta.

„Nedáš dostaneš“ platilo v 53.minúte, keď po centri z ľavej strany hlavičkoval Aduriz presne k ľavej tyčke. Ter Stegen nemal šancu.

V 60.minútre striedala Barca opäť. V zápase skončil Sergi Roberto a na jeho miesto prišiel Rakitić.

V 62.minúte pridali domáci aj tretí gól. Obrana Barcy nedokázala odpratať loptu spred vlastnej bránky a Aduriz to náležite potrestal.

V 67.minúte Alves fauloval totálne zbytočne vo vlastnom pokutovom území a rozhodca oprávnene ukázal na biely bod. Exekútor Aduriz penaltu bez problémov premenil a skompletizoval tak hetrik.

V 71.minúte využila Barca aj posledné striedanie. Pedra nahradil Sandro.

Z blížiacim sa koncom zápasu sa Barca snažila ešte niečo urobiť s výsledkom, ale v ofenzíve sa hráčom vôbec nedarilo. Šance končili buď na nepresnej finálnej prihrávke alebo nepresnej koncovke.

Zostavy

Athletic Bilbao: Iraizoz; Laporte, De Marcos, Etxeita, Balenziaga; San Jose, Eraso, Susaeta, Merino Zuloaga, Etxebarria a Aduriz.

FC Barcelona: Ter Stegen; Alves, Bartra, Vermaelen, Adriano; Sergi Roberto, Macherano, Rafinha; Messi, Suárez a Pedro.

kapa6

12
2015-08-15 00:04:22

dnes asi neusnu ale věřme v obrat

F.C.Barcelona

5
2015-08-15 11:36:15

Tak ja verím že to otočíme veď keď sme s nimi hrali pohár tak mali šťastie že u nás nedostali aj zo 6 gólov.
Doma sme veľmi silný.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.