Gerard Piqué sa dnes objavil v kasíne v Barcelone v rámci prvej etapy pokrového turnaja European Poker Tour. Pred začiatkom turnaja komentoval aktuálne dianie v klube.

Trest za vylúčenie

"Víťazstvo v lige nezáleží od rozhodcov, pretože tí sú 100% nestranní. Verím, že moja sankcia bude znížená, v tejto veci som optimista. Je ťažké nemôcť pomáhať tímu a sledovať ho len vysoko z tribún. Teraz je čas na tréning, aby som bol pripravený na moment, kedy sa vrátim do hry."

Hlad po úspechoch

"Vyhrali sme 5 z posledných 7 sezón a teraz chceme ďalší titul. Vyhrať v prvých zápasoch stojí veľa z dôvodu fyzickej prípravy."

Sergi Roberto

"Súťaž sme nemohli začať lepšie. Všetci, ktorí boli na San Mamés v zápase prítomní, zahrali veľmi dobre. Sergi Roberto ukázal, že má potrebnú úroveň. To isté sa týka Bartru a Vermaelena, ktorí sa prezentovali z veľmi dobrej strany."

Slabá lavička

"Hovoriť, že nemáme náhradníkov, je hľadanie niečoho negatívneho v tíme. Svet sa nezrúti, keď prehráme zápas. Máme tím, ktorý sa so súčasnými problémami vydal na ťažký štadión a tam vyhral. Našim cieľom je zotrvanie na čele ligy, prejsť cez skupinovú fázu Ligy Majstrov a dostať sa na Klubové majstrovstvá sveta v dobrej forme."

Pedro

"Pedro má chuť neustále vyhrávať. Chce byť dôležitý a mať podiel na zápasoch. Na to treba brať ohľad. Je to skvelý človek a želám mu všetko najlepšie."

Piqué a poker

"Aj iné známe osobnosti zo sveta športu hrajú poker. Ferguson, Rio, Wes, O'Shea, Ney... S Neymarom sme spolu hrali iba raz v Katare. Ide len o to, aby sme sa dobre zabavili a nič viac."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.