Argentínsky futbalista v službách Barcelony Javier Mascherano v rozhovore pre Radio Metro povedal, že by po ukončení svojej hráčskej kariéry bol rád trénerom. Predpoklady na to teda rozhodne má a podľa všetkého aj dostatočnú inteligenciu.

Masche patrí k najvšestrannejším hráčom Blaugrana. Stabilne dokáže zahrať na poste stopéra, či defenzívneho stredopoliara, aj napriek svojej výške je výborný vo vzduchu, zároveň mu však nechýba rýchlosť a ani zručnosti s loptou. Pre 31-ročného hráča je Barca piatym tímom, za ktorý nastupuje, po Liverpoole, West Hame, Corinthianse a River Plate.

"Raz by som sa chcel stať trénerom," povedal Argentínčan. "Pokiaľ ste hráčom tak je všetko jednoduchšie, naopak na strane trénera všetko náročnejšie. V budúcnosti by som chcel odovzdať všetko, čo ma niekedy naučili moji bývalí tréneri. Vo futbale sa točí všetko dokola."

Masche tiež vravel o tom, ako sa prepracoval na post stopéra. Postaral sa o to bývalý kouč Kataláncov, Pep Guardiola. "V tej dobe bolo zranených veľmi veľa stopérov a do stredu poľa sa presunul Sergio Busquets. Guardiola si všimol moje vlastnosti a postavu a rozhodol sa ma vyskúšať aj v obrane. Do Barcelony som prišiel s vedomím, že posilním zálohu, no mal som konkurenciu v podobe jedného z najlepších na svete (Busquets)," dodal Masche.

Zdroj: goal.com
Foto: archív

krivoruky.joe

29
2015-08-26 13:55:17

Zas ta fotka "Pil si?" :D :D :D

tomasek

15
2015-08-26 15:30:17

ten nadpis v kombinacii s tou fotkou :D

tunno

16
2015-08-26 15:56:56

s jeho povahovymi crtami moze byt raz velky trener

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.