Bývalý hráč rezervy Adama Traore sa v rozhovore pre denník Sport rozhovoril o svojom odchode, respektíve prípadnom návrate do katalánskej metropoly. Útočník nedostával príležitosť v prvom tíme a jeho odchod bol pochopiteľný.

Adama prestúpil do Aston Villy, no v jeho zmluve je klauzula hovoriaca o možnosti odkúpenia hráča naspäť do Katalánska. "Nie, s Luisom Enriquem som pred odchodom nehovoril. Videl som len, že so mnou nepočítal," hovoril pre Sport. "Sú veci, ktoré jednoducho musíte prijať a naďalej sa rozvíjať. Bol čas ísť."

"Opätovný návrat do Barcelony? Nič nie je nemožné. Všetci hráči Barcelony sú veľkolepí. Ak budem mať tú príležitosť, vrátim sa a vyťažím z toho čo najviac. Teraz je však predo mnou veľa práce. Musím sa veľa učiť, ale chcem robiť fanúšikov môjho klubu šťastnými."

O Adamu sa pritom nezaujímala len Aston Villa, ale taktiež Bayern Mníchov. 19-ročný mladík je Guardiolovi vďačný za záujem. "Mám svoje dôvody prečo som si vybral Villu. Bayern je skvelý klub, ale hrať tam by bolo náročné. Som Guardiolovi za jeho záujem vďačný a dúfam, že sa od neho v budúcnosti budem môcť učiť."

Zdroj: football-espana.com
Foto: archív

Aexon

10
2015-08-28 10:58:04

S tím návratem se snad počítá ne ??? snad není vedení tak tupý aby pustili pryyč takovej talent

TheLucas

2
2015-08-28 12:22:35

Mal 19. Za taký rok alebo dve by sa dostal do Ačka

dardel

8
2015-08-28 12:37:34

tu bol problem ten, ze aj adama aj halilovic mali, podla medializovanych info, v zmluvach klauzuly, podla ktorych automaticky od tejto sezony museli byt v prvom muzstve. Lucho rozhodol, ze drzat ich na lavicke alebo na tribune je zle pre ich dalsi futbalovy rozvoj, preto odisli. ak sa presadia urcite sa vratia spet, ak dopadnu ako deulo tak mozno nie

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.