Kouč Blaugrana, Luis Enrique verí, že duel s Malagou nám ukáže, či sa jeho mužstvo oproti minulej sezóne zlepšilo. Pripomeňme, že Katalánci minulý rok v dvoch zápasoch proti Malage získali len jeden jediný bod a nestrelili ani jeden gól. Je tu tak šanca na 'reparát'.

Lucho sa zároveň vyjadril k včerajšiemu žrebovaniu, ktoré sa uskutočnilo v Monaku. V skupinovej fáze boli jeho mužstvu prisúdené tri zaujímavé mančafty: Bayer Leverkusen, AS Rím a BATE Borisov.

"Je to vzrušujúca súťaž, plná náročných protivníkov. Nemohlo by tomu byť inak."

"Dostali sme náročnú skupinu, rovnako ako väčšina rivalov, no viacero z našich súperov dobre poznáme. Niet pochýb, že je atraktívna a pritiahne mnoho fanúšikov na Camp Nou. Zaujímalo by ma, prečo si ľudia myslia, že je ľahká. Iste, nie je až tak obtiažna ako tá v ktorej je Sevilla, no je ťažká. Budeme sa snažiť niečo, čo sa nikomu v modernej dobe ešte nepodarilo, vyhrať Champions League dvakrát za sebou."

"Messi? Môžete ho porovnať s Boltom v atletike."

"Busquets už bol schopný trénovať, včera sme si ho všímali a bol na tom dobre. Takisto Neymar sa vracia do formy. Síce to ešte nie je stopercentné, no popravde sa na túto úroveň zatiaľ nedostal žiadny náš hráč. Čo sa týka Sergi Roberta, on preferuje hrať v strede poľa, no prispôsobil sa potrebám tímu a teraz je náhradníkom aj na ďalšom poste. Avšak musí stále zlepšovať rôzne aspekty svojej hry."

"Duel s Malagou pre nás bude veľmi náročný. V minulej sezóne sme ich neboli schopní poraziť, takže to je test, či sme dokázali zefektívniť a zlepšiť našu hru. Poznám Javiho Garciu veľmi dobre (tréner Malagy), je to veľký tréner. Raz sme boli spoluhráči, niekoľkokrát sme nastúpili proti sebe ako hráči. Dúfam, že v sobotu budem úspešnejší ako on."

"Budeme pokračovať aj v práci na trhu a uvidíme, čo budeme môcť urobiť. Nemusíme urgentne podpísať nikoho, tak či tak by hráči do januára hrať nemohli. Avšak sme otvorený čomukoľvek a uvidíme, čo sa môže stať."

"Vrátiť sa na Olimpico do Ríma bude zvláštne. Aj keď som tam bol len jednu sezónu, pretože byť tam pre mňa znamenalo veľa."

Zdroj: football-espana.com
Foto: archív

galibier

23
2015-08-28 18:30:59

vecsiu motivaciu dat im poriadnu nakladacku za minuly rok uz mat nemozeme...

dominiq

24
2015-08-28 19:57:24

Inak tak to vyzera, ze Dajto bude davat kazde kolo 2 zapasy, lebo aj tento vikend vysielaju ako Barcelonu tak aj Real

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.