David Villa dobre chápe Pedrove dôvody, prečo svoj milovaný katalánsky celok opustil. Útočník New York City v rozhovore pre ESPN hovoril práve o rodákovi z Tenerife a vykreslil ho v tom najlepšom možnom svetle.

David Villa hral v drese Barcelony v rokoch 2011-2013, počas toho megaúspešného obdobia, kedy sa jej podarilo získať mnoho titulov. Z Katalánska sa porúčal do Atlética, pretože už cítil, že v Barcelone nie je nenahraditeľný. V tíme Diega Simeoneho sa mu však znova začalo dariť a pätnástimi gólmi dopomohol madridskému celku k španielskemu titulu. Aktuálne hrá v New Yorku.

Po prestupe Pedra vraj cítil porozumenie s rozhodnutím tohto krídelníka. "Je to hráč, ku ktorému cítim veľa náklonnosti, je to môj veľký priateľ. Je súťaživým futbalistom, ktorý však chce hrať. Jeho prestup mi pripomenul ten môj pred dvoma rokmi. Jednoducho si uvedomil, že stráca minúty a chcel ísť do iného tímu," hovoril aktuálne jeden z najlepších hráčov celej MLS.

Bývalý hráč španielskej reprezentácie ešte dodal, "že je zlé, aby si Pedro zvykol na to, že je náhradníkom a že pravidelne sedí na lavičke. Preto je to, čo urobil dobré. Je to dobrý chlap, ktorý sa chce ukázať na ihrisku."

K Villovi ešte dodáme, že na jeho gól vo Wembley proti Manchestru United snáď nikdy nezabudneme. Takisto ani na Pedrov nie.

Zdroj: sport-english.com
Foto: archív

marios

30
2015-08-28 21:06:02

VILLA je pán hráč. Pedro je makač ale Villa je Villa.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.