Mladý a veľmi kvalitný tréner Málagy, Javi Gracia sa samozrejme pred duelom s Barcelonou objavil pred novinármi. Spomenul zápasy z minulej sezóny a samozrejme dúfa, že sa jeho mužstvu opäť podarí zastaviť hviezdami nabitý tím Blaugranas.

Javi Gracia doviedol v minulej sezóne Málagu k výbornej deviatej priečke a ukázal, že aj napriek svojmu veku je kvalitným trénerom a výborným taktikom, ktorý zo svojich hráčov dokáže dostať to najlepšie. Na Camp Nou však jeho mančaft bude musieť hrať na absolútne vypätie síl.

"Dobre vieme, že je to zápas, ktorý bude vyžadovať, aby sme zo seba dali všetko," hovoril Gracia. "Ak chceme mať šancu, musíme tvrdo pracovať a na súpera sa pripraviť čo najlepšie podľa jeho kvality. Ak nie, tak tam nebude žiadna šanca."

"V minulej sezóne sme proti nim odohrali dva skvelé zápasy, v ktorých si však súper nevytvoril príliš veľa šancí. Tie duely si však vyžadovali maximálne úsilie počas celých 90-tich minút. Po väčšinu zápasu sme sa museli brániť, pretože držanie lopty samozrejme patrí im. Je to náročná činnosť."

"Nie je však dobré spomínať, musíme sa pozrieť do budúcnosti a premýšľať o tom, čo sa bude diať na Camp Nou. Bude to určite náročné, no z tejto výzvy sme vzrušení," dodal.

Zdroj: sport-english.com
Foto: archív

SpeedMan

10
2015-08-29 10:59:36

Takže zase autobus a zdržování od první minuty...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.