Denis Suarez pred rokom podpísal zmluvu so Sevillou, kde mal stráviť dva roky na hosťovaní. V tom prvom sa mu darilo a začali sa o neho zaujímať aj ďalšie kluby, vrátane Villarealu, ktorý ho nakoniec zrejme získa. Žltá ponorka za predčasné ukončenie hosťovania plánuje zaplatiť Sevilli 4 milióny eur.

Na začiatku minulej sezóny hrával Denis Suarez pravidelne, no potom prišlo menšie zranenie a koniec sezóny tak už strávil skôr na lavičke, ako na ihrisku. Hosťovanie tak pre neho znamená väčšiu šancu na väčší počet minút a jeho ďalší kariérny rozvoj.

Tréner andalúzskeho celku by si však rád španielskeho mladíka udržal na Sanchez Pizjuan, no uvedomuje si, že to je aktuálne nereálne. "Rokujeme s Villarealom a Barcou ohľadom Denisa," povedal Unai Emery. "Rozhovory sú vo veľmi pokročilom stave. Je to niečo, čo treba riešiť. Bude to dobrý obchod pre všetkých."

O rok však bude mať Barca šancu kúpiť Suareza naspäť na Camp Nou, v klauzule je napísané, že za sumu 3 milióny eur.

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

DavidP

15
2015-08-29 09:28:54

Jen ať jde, ve Villarealu snad bude hrát víc než v Seville a navíc bychom jej mohli vidět v Česku proti Plzni. 3 miliony je pohodová cena za jeho odkup

johan

1
2015-08-29 12:02:22

stale nechapem to HOSTOVANIE s VYKUPNOU KLAUZULOU... na kieho ho vykupovat, ked bude nas aj bez toho?

JacobyKun

1
2015-08-29 16:01:43

Tak ho tam predali s právom kúpiť ho späť

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.