Vážení členovia, priatelia, s radosťou si Vám dovoľujeme oznámiť, že v dňoch 13. až 15.11.2015 sa uskutoční Výročné valné zhromaždenie Penya Barcelonista Eslovaca dels Alts Tatras za rok 2015.

Valné zhromaždenie sa uskutoční na západnom Slovensku, konkrétne v Senci v Hoteli Zátoka – www.zatoka.sk, ktorý bude počas celého víkendu vyhradený len pre účely nášho stretnutia.

UBYTOVANIE:

Pre všetkých členov je v prípade záujmu zabezpečená možnosť ubytovania v hoteli za zvýhodnenú cenu 20 Eur/osoba (bez rozdielu veku, teda aj deti), v ktorej je zahrnuté ubytovanie v dvojlôžkovej alebo trojlôžkovej izbe, raňajky a vstup do sauny a fitness. Cena nezahŕňa rekreačný poplatok vo výške 0,70 Eur/osoba/noc.

STRAVOVANIE:

Ako sme uviedli vyššie raňajky sú v cene ubytovania, v prípade záujmu o obed cena je 5 Eur rovnako ako večera, ktorá bude stáť 5 Eur.

OSTATNÉ SLUŽBY HOTELA:

  • Masáž: 15,00 €/1 os./30 min.
  • Zapožičanie člna: 2,50 €/1 hod.
  • Stolný tenis: 2,00 €/1 hod.
  • Biliard, stolný futbal: 1,00 €/žetón
  • Parkovné (ubytovaní hostia): 2,50 €/auto/noc

V prípade záujmu je možné zabezpečiť v blízkosti hotela (cca 200 m) bowling, squash, tenis, minigolf, Cca 10 min. jazdy od hotela je možné zabezpečiť aj motokáry, paintball alebo golf.

Účastnícky poplatok na valnom zhromaždení je stanovený na 5 €, v ktorom je zahrnuté: tombolový lístok; na konci zhromaždenia bude prebiehať tombola o veľmi zaujímavé ceny, darčekové predmety, ktoré nám budú zaslané z Barcelony, darčekové predmety od fanklubu. Účastnícky poplatok ako aj ubytovanie a stravné sa bude uhrádzať priamo v mieste konania zhromaždenia.

FUTBALOVÝ TURNAJ:

Futbalový turnaj o pohár Penya Barcelonista Eslovaca dels Alts Tatras sa odohrá 14.11.2015 v čase od 13:30 hod. do 16:00 hod. v športovej hale. Program turnaja (počet mužstiev, skupiny a pod.) bude prispôsobený podľa záujmu členov.

Pokračovanie článku na tomto odkaze!

zdroj: fcbarca.sk
foto: fcbarca.sk

dardel

5
2015-08-29 21:43:20

tesim sa, akcie penyi su vzdy super

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.