Kataláncom sa to napokon podarilo! Po ďalšom vydretom zápase získali cenné tri body, tentokrát doma proti húževnatej Málage. Rozhodne to však nebolo stopercentné a v hre Blaugranas je čo zlepšovať. Poďme si priblížiť hodnotenia hráčov podľa denníka Sport.

Bravo - 6

Reprezentant Čile dnes nemal veľa práce. Štandardné situácie však mal jasne pod kontrolou a zakaždým sa snažil čo najefektívnejšie začínať rozohrávku. Navyše neinkasoval a potvrdil si pozíciu brankárskej jednotky.

Sergi Roberto - 7

Mladík sa cíti na kraji obrany výborne a potvrdzujú to aj jeho výkony. Dnes zakladal protiútoky, posielal pomerne presné centre, no nezanedbával ani defenzívnu činnosť. Svojimi výkonmi si pri absencii Daniho Alvesa miesto v zostave právom pýta.

Mascherano - 7

Mascherano je z inej galaxie. Jeho všestrannosť doslova až udivuje, El Jefe dokáže zahrať naozaj snáď na všetkých postoch s výnimkou brankára. Masche dnes mohol otvoriť skóre, jeho hlavička však skončila len na brvne. Argentínčanovi treba však poďakovať najmä za to, že Amrabatovi v zápase nedovolil vôbec nič.

Vermaelen - 6

Hrdinom dňa sa stal práve Belgičan, aj keď by to zrejme nikto pred streleným gólom nepovedal. Thomas nehral úplne optimálne, jeho gólová koncovka však jeho menšie chyby odčinila a dala za pravdu Luchovi, keď sa rozhodol Verminátora dať do základnej jedenástky.

Alba - 6

Jordi Alba dnes hral svoj klasický duel. Výborne bránil a výdatne vypomáhal aj útoku. Počas celých 90-tich minút snáď nespravil ani jedinú chybu a jeho miesto v tíme je absolútne neohroziteľné.

Busquets - 6

Význam Sergia v hre Blaugranas je obrovský. Aj keď ho počas zápasu s loptou až tak často nevidíte, jeho práca je nevyhnutná a to dokázal aj proti Málage. Podporoval Rakitića a Iniestu, pomáhal Mascheranovi a Vermaelenovi a získal nespočetné množstvo lôpt.

Rakitić - 5

Dnes to nebol Chorvátov deň. Síce sa snažil kombinovať s Messim, no nie príliš úspešne. Ivan sa jednoducho nedostal do zápasu a v priebehu druhého polčasu ho tak nahradil Rafinha.

Iniesta - 8

Tí, ktorí si mysleli, že Iniesta v tejto sezóne nebude hrať dobre, sa veľmi mýlili. Rodák z Fuentealbille žiaril. Podieľal sa na väčšine akcií, vymýšľal kreatívne nahrávky, niekoľkokrát si šikovne zbehol za obranu a ukázal, prečo je považovaný za jedného z nainteligentejších hráčov La Ligy.

Neymar - 6

Neymar je po zranení späť a hre Barcelony dodal iskru. Kapitán brazílskej reprezentácie však dnes nemal veľa šťastia. Vybojoval pokutový kop, ktorý však nakoniec Barca nepochopiteľne nezahrávala, niekoľkokrát predviedol narážačku s Messim, no bolo vidieť, že ešte nie je úplne v pohode. Na konci duelu ho nahradil Sandro.

Suarez - 8

Uruguajčan dal do toho dnes úplne všetko. Práve jeho úsilie napokon skončilo gólom Thomasa Vermaelena, keď jeho center v šesnástke vyrazil Kameni presne pod nohy Belgičana. Suarez znova ukázal ako je pre Luchovu Barcu dôležitý.

Messi - 7

Suverénne najaktívnejší hráč dňa, čo sa týka počtu striel. Leo mal tri veľké šance, ani jednu však nedokázal využiť, no nikto mu nemôže zobrať jeho snahu a už tradičné excelentné nahrávky.

___

Rafinha - 6

Oproti Rakitićovi mierne zrýchlil tempo hry, do väčšej šance sa však Brazílčan nedostal.

Sandro - 5

V posledných minútach bojoval o lopty vo vzduchu.

Mathieu - N/A

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

Martinique

-9
2015-08-29 23:26:22

Abramat?

Tomasisko

top komentár
50
2015-08-30 00:00:54

Kto to hodnotil? Pretoze Vermaelen bol najlepsim defenzivnym hracom aj bez toho golu. Neprehral ani jeden suboj a nepokazil prihravku. Takisto v ofenzive bol Messi jednoznacne lepsi od Suareza

Rajen

1
2015-08-30 01:15:58

Cele zle, najviac ma dostal komentar k Busquetsovi, 4 riadky plne superlativov a potom znamka uplny priemer :D

Johny18

9
2015-08-30 08:44:29

podla mna dnes to bol výborný výkon. nato že hrala malaga totálny beton tak sme si vytvorili vela šancí naštastie aspon jedna padla. ale neymar ma prekvapil po pauze sa vrátil a hral skvele presne to nám chýbalo dal by som mu vyššiu známku. sergi roberto ako som ho nemal rád v strede zalohy tak ten kraj obrany mu dosť svedčí a páči sa mi ako tam hrá že nehrá iba alibisticky ale snaží sa aj niečo vymyslieť:))

babuca03

4
2015-08-30 09:14:18

Bravo 6
Sergi Roberto 7 / chlapec zatiaľ prekvapuje v dobrom
Vermaelen 7
Mascherano 8 /pre mňa najlepší hráč zápasu - srdciar
Jordi Alba 6
Rakitič 5 / Ivan zatiaľ nie je v pohode
Iniesta 7 / úžasné nahrávky
Busquets 7 / často sa v obrane striedal s Maschem !
Neymar 6
Suarez 6 / aspoň jednu šancu mal dať
Messi 7 / ak by dal gól tak povien že je najlepší ale nedal, škoda . Konečne ale vypálil aj so strednej vzdialenosti a poriadne šupy. Priame kopy z väčšej vzdialenosti by ale pre zmenu mohol občas prepustiť Rakitičovi, trebárs

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.