40 dní po prezidentských voľbách Josep Maria Bartomeu tvrdo pracuje na realizácii predvolebného programu, ktorý ho dostal do čela FC Barcelona.

Nový prezident FC Barcelona počas leta necestoval ani na dovolenku. Všetok čas vrazil do príprav na realizáciu nového projektu. Predstavenstvo mu verí a táto dôvera je nutná, pretože na klub čaká obrovská transformácia.

Včera sa v klube uskutočnilo stretnutie direktívy, na ktorom bol načrtnutý plán realizácie zmien. Aby sa všetko potrebné mohlo uskutočniť, budú potrebné zmeny v marketingu, v ďalšej komunikácii a tiež zmeny v právnom oddelení.

Bartomeu chce predovšetkým to, aby fanúšikovia cestovali lacnejšie, komfortnejšie. Chce, aby bolo všetko fanúšikom z pohľadu ceny dostupnejšie, vybudovať z Barcelony klub, ktorý bude fanúšikmi neustále obklopený. To sa teraz nedeje.

Sponzori

Barcelona v týchto dňoch začína rokovať s firmami, ktoré majú záujem dostať svoje logo na katalánsky dres. Počas kampane sme od kandidátov dookola počúvali, že dres Barcelony má v tomto smere ďaleko vyššiu hodnotu ako Qatar platí v súčasnosti.

Bartomeu je okrem toho názoru, že Barcelona by mala mať najlepšiu zmluvu na svete. Ponuka od Qataru na 60 miliónov eur je tak primalá. O nových podmienkach s Qatarom má v Dohe rokovať Javier Faus, ktorý je za túto oblasť zodpovedný.

Inou oblasťou, v ktorej sa Barca chce predrať do popredia je vplyv a viditeľnosť klubu. V tomto smere chce klub brániť svoje medzinárodné záujmy. Prvým úspechom bol napríklad televízny spot o Barcelone, ktorý bol odvysielaný počas žrebu základných skupín Ligy Majstrov.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

blauigrana

14
2015-09-01 12:21:53

další zápas je až o 11 dní? to nevydržím

Federer

-2
2015-09-01 17:25:51

Ak mám pozerať na Arabov s valadinkami a semeringom na hlave tak radšej prestanem fandiť Barce. A to som fanúšik možno 20-25 rokov ! Čo voči 99% tu je asi viac - alebo ? UNICEF bola pocta ktorú bral celý svet. Organizácia podporujúca terorizmus - NIE !!!

flegmatik

3
2015-09-01 18:43:56

Tiež ťa nikto nenúti jej fadniť ... kľudne presedlaj :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.