Ivan Rakitič priznal, že je veľkým fanúšikom anglickej futbalovej ligy. V rozhovore pre magazín FourFourTwo uviedol, že si v budúcnosti pôsobenie v Anglicku vie predstaviť.

Náklonnosť k Premier League

"Samozrejme, veľmi sa mi páči. V Premier League hráva množstvo mojich kamarátov; je to iný štýl futbalu a vždy som si hru v Európe a proti anglickým tímom užíval. Jedného dňa tam možno budem hrávať aj ja. Z Premier League mám rád veľa tímov, ale naozaj neuprednostňujem ani jeden."

Iný štýl

"Mám rád spôsob akým hrávajú, ako je každý zápas intenzívny a ako každý žije pre futbal. Môžete mať zápas ako Crystal Palace VS Stoke, kde sú obe mužstvá silné, úplne oddané a fanúšikovia sú vášnivo plne za svojim tímom. Je skvelé to vidieť."

Možnosť hrať za Chelsea

"Chcel som zostať doma. V Bazileji som mal veľmi dobrý vzťah s prezidentom klubu. Pre mňa bolo značne lepšie trénovať v predsezóne s prvým tímom tam ako pracovať postupne krok za krok až na vrchol. Pre mňa to bola správna cesta ako napredovať. Bol tam aj iný chlapík v mojej situácii, Jonas Elmer, ktorý z Zurichu odišiel do Chelsea, keď mal 17 rokov. Nakoniec skončil tak, že hráva v druhej švajčiarskej lige. Takto som mohol dopadnúť aj ja."

"Tým nechcem povedať, že v tejto situácii je vždy lepšie zostať tam, kde ste, no moje rozhodnutie zostať doma s mojou rodinou nakoniec vyšlo v môj prospech."

zdroj: espnfc.co.uk
foto: espnfc.co.uk

Suarez_FCB_9

35
2015-09-01 22:10:10

To co je za nadpis ? :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.