Výborne rozohraná kvalifikácia na ME vo Francúzsku sa blíži ku koncu a našim reprezentantom ostáva zvládnuť posledné 4 kroky. Dôležitý dvojzápas v Španielsku a doma proti Ukrajine je tu a už po týchto dueloch sa môže družina okolo trénera Kozáka radovať z postupu na vytúžene Euro. Stačí „len“ poraziť doma Ukrajinu. Ale pekne poporiadku...

Najskôr je potrebné úspešne zvládnuť zápas v španielskom Oviede, v ktorom sa naši reprezentanti predstavia proti domácim Španielom, ktorí budú v tomto dueli jednoznačným favoritom a navyše nastúpia v plnej sile. To sa o zverencoch Jána Kozáka povedať nedá, keďže nám v tomto náročnom zápase budú chýbať zranení Ján Ďurica a Vladimír Weiss, či vykartičkovaní Martin Škrteľ a Juraj Kucka.

Jednoznačným favoritom v tomto meraní síl sú aj pre najväčšiu tipérsku komunitu domáci La Furia Roja, ktorým verí až 96 % tipérov.

V prvom polčase by to mohla byť divočina, myslí si stratég vaxjo, ktorý tipuje, že v prvej štyridsaťpäť minútovke padnú 2-3 góly pri kurze 2,73. Myslíte si, že by to mohlo vaxjovi vyjsť? Nechajte sa inšpirovať a pridajte si tento tip na tiket aj Vy!

Ako to vidíte so šancami Slovákov v Španielsku Vy? Nahliadnite do Tiket arény na najzaujímavejšie tikety alebo sa inšpirujte analýzami skúsených tipérov! Ešte netipujete v Tipsporte? TU si vytvorte účet a získajte bonus až 2 000 Eur!

zdroj: tipsport
foto: archiv

fofo112

23
2015-09-05 09:50:54

pri troche šťastia by to mohlo skončiť remízou,neviem ale taký mám pocit.

Mates19

9
2015-09-05 10:18:04

Kozáčik- Pekarík, Gyomber, Hubočan, ???- Pečovský, Hamšík, Greguš- Duda, Mak, Nemec/ Stoch

Mates19

9
2015-09-05 10:18:54

Ešte by som doplnil že pokial bude fungovať 100% obrana budeme mať brejky tak 1-2 góly dáme

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.