Pedro s Messim v Barcelone hrávali dlhé roky. Niet preto divu, že rodák z Tenerife po prestupe do Chelsea za Argentínčanom smúti.

"Messi mi bude veľmi chýbať," povedal bývalý útočník blaugrana v rozhovore pre denník El País. "Je to výborný spoluhráč a skvelý chlapík. Spolu sme prežili množstvo vecí, množstvo zápasov a množstvo gólov. Pozná ma veľmi dobre," povedal.

"Keď som sa videl v drese Chelsea, cítil som sa čudne a keď som si predstavil, že nenájdem Messiho, Albu, Busquetsa a Iniestu na trávniku..." priznal. "Našťastie si ich môžem vychutnať v národnom tíme," uviedol.

Pedro zároveň priznal, že Barcelona ho nechcela predať, no rozhovor s Josem Mourinhom ho presvedčil: "Myslím si, že Barca ma nechcela predať. Všetko to začalo telefonátom od Fabregasa. Potom mi zavolal aj Mourinho a musel som sa rozhodnúť. Postaral sa o to, že som sa cítil dôležitý a dodal mi sebadôveru," povedal.

zdroj: goal.com
foto: goal.com

Patresss10

3
2015-09-08 17:03:44

Tak sa vráť späť do Barcy! ;) :D

MilujemBarcu

29
2015-09-08 17:11:10

Pedrito vela stastia, a zarad sa k dalsim hracom z La Ligy, ktorý po prestupe do anglicka excelovali a tým ukazali, odkial su najlepsi hraci :)

MRaper

-3
2015-09-08 22:00:17

Hlavne nerikej ze Hazard je lepsi jak Leo aby sis udelal dobry oko u komedianta portugalskyho :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.