Po reprezentačnej pauze sa opäť rozbehnú európske futbalové súťaže naplno. Výnimkou nebude ani Primera Division, ktorá aj tentokrát prinesie viacero zaujímavých zápasov a jedným z nich bude aj šláger celého 3. kola medzi Atl. Madrid a FC Barcelona.

Oba celky majú po dvoch kolách plný bodový zisk a bude zaujímavé sledovať, kto príde o prvé body v súťaži. Domácu výhodu budú mať tentokrát Madridčania, ktorí sa v úvodných zápasoch prezentovali presvedčivejšími výkonmi ako Barca. V poslednom zápase sa im dokonca podarilo zvíťaziť 3:0 na pôde FC Sevilla.

Katalánci vo svojich obidvoch zápasoch zvíťazili zhodne 1:0, pričom v poslednom zápase rozhodol o ich domácom triumfe nad Málagou až belgický obranca Vermaelen. Teraz ich bude čakať súper z najťažšej kategórie, a preto bude zaujímavé sledovať Barcu, či sa jej podarí zlepšiť efektivitu v útočnej fáze a presadiť sa viac ako len jedenkrát, hoci súper je náročný.

V tomto šlágri padnú 2 góly a viac, myslí si VasekSch, ktorý si tento tip s kurzom 1,31 umiestnil aj na svoj tiket.

Samozrejme, aj tento zápas z Primera Divison budete môcť sledovať na TV Tipsport!

Ako si myslíte Vy, že dopadne tento šláger najvyššej španielskej súťaže? Nahliadnite do Tiket arény na najzaujímavejšie tikety alebo sa inšpirujte analýzami skúsených tipérov! Ešte netipujete v Tipsporte? TU si vytvorte účet a získajte bonus až 2 000 Eur!

zdroj: tisport.es
foto: archiv

Marian

7
2015-09-12 09:01:52

Oplatí sa staviť na Eibar. Majú formu, v 1.kole vyhrali v Granade 3:1 a potom doma natreli Athleticu Bilbao 2:0. Do tretice vyhrajú v Malage. Kurz je výborný.

Domink

5
2015-09-12 09:07:59

A kto je to ten VasekSch?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.