Andres Iniesta vyzdvihol dôležitosť Lionela Messiho, ktorý ako striedajúci hráč rozhodol o víťazstve Barcelony nad Atléticom Madrid. Taktiež poznamenal, že Argentínčanovi nevadilo začínať zápas na lavičke.

„Leo je výnimočný hráč, ktorý robí na ihrisku rozdiel, tak ako urobil aj dnes. Mám z neho radosť, tak ako aj z celého tímu,“ povedal Iniesta a zároveň dodal, že Messi nebol nahnevaný na to, že zápas začínal ako striedajúci hráč. „Po tak dlhej ceste a všetkým čo sa za posledné dni udialo to je normálne“.

Andres taktiež chválil Neymara, ktorý ukážkovým priamym kopom okamžite odpovedal na gól Torresa a vrátil tak Blaugranas do hry: „Uvedomujeme si, že tieto zápasy sú najzložitejšie. Dokázali sme však hrať dostatočne intenzívne s loptou a aj bez lopty.“

„Aj napriek tomu, že sme prehrávali 0-1 si myslím, že sme hrali dobre a mužstvo predviedlo komplexný výkon. Na to, aby ste tu dokázali vyhrať musíte predviesť veľmi dobrý výkon a nám sa to s plnou vážnosťou podarilo. Nemali veľa šancí a to znamená, že sme si v defenzíve počínali tak dobre ako v útoku. Odchádzame šťastní.“

zdroj: sport-english.com

Barcazdeno

-14
2015-09-13 11:47:03

Nevadilo? neverím asi to iba dobre zahral.

Joan

10
2015-09-13 13:54:23

Veľmi dobrý ťah trénera, Messi musel byť unavený po tak dlhej ceste..

Dr-QQ

6
2015-09-13 14:19:45

Mne sa páčil aj výborný výkon samotného Andrésa Iniestu. Čakal som po minulej sezóne od neho regres, ale príjemne prekvapil.

Dr-QQ

0
2015-09-13 14:20:49

Ani mne a Messimu podľa mňa dupľom sa nepáčilo, že nehral od začiatku.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.