Pred nami je štvrté kolo Primera Divison, v ktorom sa Barca predstaví na domácom trávniku a hostiť bude súpera z Levante.

Katalánci počas týždňa odštartovali cestu za obhajobou prvenstva v Lige majstrov remízou 1:1 na pôde rímskeho AS. Pozornosť v tomto zápase upútal predovšetkým Florenzi z AS Rím, ktorý prekvapil ter Stegena gólom takmer z polovice ihriska. Čo sa týka domácej súťaže, tak v nej sa Barcelončania držia na čele s plným bodovým ziskom a v najbližšom domácom zápase oň určite nemienia prísť.

Ich súperom v nedeľňajšom ligovom zápolení bude Levante, ktoré získalo v prvých troch zápasoch 2 body za 2 remízy a aktuálne mu patrí v Primera Division 14. priečka.

Vzájomné zápasy hovoria jasnou rečou a Barca si zvykne zo svojho najbližšieho súpera častokrát spraviť trhací kalendár. V minulej sezóne sa títo súperi streli dvakrát a hráči Barcelony dva razy deklasovali svojho súpera – doma aj vonku zhodne 5:0!

Aj pre najväčšiu tipérsku komunitu v Tipsporte je jednoznačným favoritom tohto stretnutia domáca Barcelona, na ktorej víťazstvo tipuje až 99% všetkých tipérov!

Zaujímavý tip ponúka aj Mike8, ktorý tipuje, že Barcelona strelí v prvom polčase aspoň 2 góly a tento tip s kurzom 1,83 nájdete aj na jeho tikete!

Samozrejme, aj tento duel Barcelony s Levante, ako aj ostatné zápasy z Primera Division si môžete pozrieť v priamych prenosoch na TV Tipsport!

A čo tipujete na tento ligový zápas Barcy Vy? Podarí sa jej opäť naskočiť na víťaznú vlnu? Inšpirujte sa zaujímavými tiketmi v Tiket aréne alebo si nechajte poradiť analýzami skúsených tipérov najväčšej tipréskej komunity v Tipsporte! Ešte netipujete v Tipsporte? TU si vytvorte účet a získajte bonus až 2 000 Eur!

zdroj: tipsport
foto: archiv

Marian

13
2015-09-20 08:16:12

Prepokladaný výsledok včerajšieho zápasu Real-Granada bol 5:0 a takisto aj FCB-Levante je 5:0.
Kým však Real vyhral po biede 1:0 vďaka chybe či možno úmyslu rozhodcu 1:0, pretože Granada vsietila regulárny gól posúdený ako ofsajd. Granada pohrdla bodmi zo Santiaga Bernabea aj zahodením niekoľkých čistých šancí.
Naši chlapci verím nebudú potrebovať žiadne barličky od rozhodcu k jasnému víťazstvu.

tomessi

14
2015-09-20 08:57:01

Barlicku od rozhodcov urcite neocakavam, skor poleno pod nohy...
Je zaujimave ako sa fans realu na par hodin vytratia z diskusii po takychto "kiksoch" rozhodcov, vytrucovanych neexistujucich penaltach... Vcera ich vraj vlastni fanusikovia doma vypiskali, penaldo sa zufalo snazil strelit gol... A tejto "kvalite" dava tv dajto prednost!?!

majko

6
2015-09-20 09:14:15

vcera si to granada posrala sama...zahodili aj nemozne....

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.