Barca dostala v Celte poriadnu facku. Domáci nasúkali trápiacim sa Kataláncom štyri góly. Za Barcu sa dokázal presadiť iba Neymar.

1.polčas

Domáci začali zápas veľmi aktívne a Barca mala v obranných radoch čo robiť. Hráči Celty vysoko napádali a s veľkým počtom hráčov v ofenzíve Kataláncom riadne zatápali. Tí pod tlakom často chybovali v rozohrávke, a tak dávali priestor domácim.

Prvú veľkú príležitosť mala Barca v 11.minúte, keď Iniesta vysunul Messiho. Leo však z uhla pálil iba do brankára Sergia.

Barca postupne preberala taktovku nad zápasom do vlastných rúk. Množili sa aj šance, ale hráči zlyhávali v koncovke.

Skóre ale otvorili domáci. Po centri z pravej strany sa lopta dostala k Nolitovi na druhú stranu. Ten s loptu spracoval a pravačkou poslal loptu krásne do vzdialenejšieho horného kúta Ter Stegenovej bránky.

V 30.minúte pridali domáci aj druhý gól. Aspas sa dostal do samostatného nájazdu na Ter Stegena a krásnym oblúčikom mu nedal šancu.

Hráčom Barcy chvíľu trvalo kým sa po druhom góle spamätali, ale pred koncom prvého polčasu už hrali svoju hru a pre zmenu mali veľké problémy v obrane domáci. Obrane Celty sa ale veľmi úspešne darilo blokovať strelecké pokusy Kataláncov.

2.polčas

V 53.minúte mala Barca ďalšiu obrovskú šancu, keď stredom ihriska potiahol loptu Neymar. Ten vysunul po ľavej strane Iniestu, ktorý okamžite posielal loptu na voľného Messiho. Leo však v čistej pozícii napálil iba tyčku.

O pár minút neskôr sa Messi opäť dostal k strele, tentoraz ale úspešne zasiahol Sergio.

Po rohovom kope však domáci vykopli loptu a Aspas sa opäť dostal do samostatného nájazdu na Ter Stegena. V súboji jeden na jedného bol domáci hráč opäť úspešný.

Barca aj po treťom inkasovanom góle naďalej tlačila, ale stále to bolo o koncovke. Kataláncom to tam jednoducho nechcelo padnúť.

Po góle Barca striedala. Sergiho Roberta nahradil Munir.

V 67.minúte striedal Lucho opäť. Ihrisko opustil Busquets, ktorý mal žltú kartu. Do hry sa dostal Rakitić.

V 80.minúte sa konečne presadila aj Barca. Messi poslal parádny pas na Neymara, ktorý dostal loptu do siete popod Sergia.

Domáci však bleskovo odpovedali. O dve minúty neskôr sa lopta dostala k Guidettimu, ktorý z päťky prepálil Ter Stegena.

Zostavy

Celta Vigo: Sergio, Hugo Mallo, Sergi Gómez, Cabral, Jonny, Radoja, Augusto, Wass, Orellana, Nolito a Iago Aspas

FC Barcelona: Ter Stegen - Alves, Piqué, Mascherano, Mathieu - Sergi Roberto, Busquets, Iniesta - Messi, Suarez, Neymar​

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.