Izraelska hviezda Gai Assulin (19) opustí jeho súčasný klub FC Barcelona potom, ako sa vedenie rozhodlo nepredlžiť s ním jeho kontrakt. Assulinovi vyprší platnosť jeho zmluvy už tohto roku a môže voľne rokovať s inými klubmi. V prípade, že by si Assulin našiel nového zamestnávateľa môže Barcelonu opustiť úplne zadarmo.

Assulin prestúpil do Barcelony z klubu Beitar Hubruk a stal sa členom barcelonskej akadémie v roku 2003 keď mal iba 12 rokov. Jeho tréneri si skoro všimli jeho talent, ale v posledných rokoch početné zranenia výrazne spomalili jeho progres. V minulej sezóne si Assulin pod vedením trénera Luisa Enriqueho zahral iba v desiatich zápasoch z 25 a odohral dovedna 983 minút.   

V minulosti chcel Assulina veľmi získať Arsené Wenger, ale Barcelona bola rozhodnutá si svojho krídeľníka upísať na pár rokov. Zranenia si vyžiadali svoje a klub stále čakal s novým kontraktom až pokiaľ padlo definitívne rozhodnutie zmluvu s hráčom nepredlžiť a tak sa predpokladá, že Assulin napokon zakotví v Londýne.

 

Zdroj : totalBarca.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.