Wagner Ribeiro, agent Neymar mu pred časom odporúčal, aby svoje peniaze zasielal do daňových rajov a takisto ho nabádal k prestupu do Realu Madrid - vraj by to pre jeho kariéru bolo lepšie. Píše ESPN.

Brazílske súdy pritom len minulý týždeň Neymarovi zmrazili aktíva za 42 miliónov eur, keďže súd v Sao Paolo hráča obvinil z vyhýbania sa plateniu daní. 23-ročný hráč mal v rokoch 2011 a 2013 ukrátiť daňové úrady v Brazílii o zhruba 14 miliónov eur. Bolo to ešte v čase, keď bol hráčom Santosu.

Ribeiro reagujúc na tieto správy na Twitteri napísal, že mu to celé poradil: "Zober svoje peniaze a všetky ich pošli do daňových rajov. Legálne, samozrejme. Týmto spôsobom prestaneš v Brazílii platiť dane! Zatvor svoje firmy, inštitút Praia Grande a choď si užívať život na pláže v Stredomorí. Ty a tvoja rodina," napísal Ribeiro Neymarovmu otcovi.

"No nechaj Neymara, aby ešte zopár rokov hral... a ukončil kariéru v Európe, najlepšie v Reale Madrid," odporúčal.

zdroj: espnfc.co.uk
foto: espnfc.co.uk

Aministrator

24
2015-09-29 12:15:38

týchto poradcov by mali pozatvarat a nie vlačit po sudoch hračov ako leo, mash, ney, iker, xabi, ramos a podobne

Messiking

17
2015-09-29 12:23:36

to je riadny zmrd ten jeho agent!! ako mozno by niekto povedal ze neymar ujde od nas hocikedy, ale ked sa divam na treningy zapasy cestonavie tak vidim ako sa tuciti dobre, tak hadam to bude raz on kto preberie leove miesto playmakera a bude nahanat rekordy!

tomessi

1
2015-09-29 15:06:05

Za svoje "rady" by mal niest zodpovednost, nechapem ako mozu doverovat takymto... A dufam, ze do realu neprestupi, aj ked sa mi zda ze voci Barca ma chladnejsi vztah ako ostatni hraci...

andres550

2
2015-09-29 22:13:33

Nemali rovnakého agenta náhodou aj judáši Figo a Ronaldo? Je to najväčšia hanba pre futbalistu keď prestúpi k najväčšiemu rivalovi. To sa nerobí za žiadnu sumu. Aj Čech ma v tomto sklamal.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.