Brazílčan po zápase s Leverkusenom povedal, že počas svojho pobytu na trávniku urobil to, čo od neho bolo požadované. Trvá na tom, že pri výhre Barcy nad Bayerom si svoju prácu odviedol dobre.

"Z víťazstva mám veľkú radosť," povedal Neymar pre denník AS. "Trpíme, veľmi trpíme, aby sme zápas vyhrali, ale podstatné bolo, že sme to dokázali a na strelenie gólov sme urobili všetko. A napokon sme vyhrali," povedal.

Na otázku ohľadom svojho výkonu Neymar povedal: "Svoju prácu som si odviedol. Musíme vedieť ako bez Messiho hrať... a vyhrávať, aby prišiel v dobrom období," povedal.

Brazílčan zároveň priznal, že ho mrzí, že počas zápasu boli isté chvíle, kedy na nich fanúšikovia pískali. Samozrejme, pre hráčov to nie je nič príjemné: "Áno, nie je to jednoduché, keď fanúšikovia nie sú s nami," dodal.

zdroj: fft
foto: fft

Marian

18
2015-09-30 16:05:38

Ja od Neymara očakávam viac, ako ukázal včera. Rozhodne si mohol odpustiť filmárika vo veľkom vápne, za čo dostal žltú.V prvom polčase bol neviditeľný, pretože tým, že hral Mathieu a nie Alba, tak naše útoky nešli vôbec po ľavej strane. Nenašiel sa jediný stredopoliar, ktorý by to Neyovi hodil na krídlo...

sid1

22
2015-09-30 16:14:53

Presne si to pomenoval ked hra mathieu na pozicii albu tak hra proti lepsim druzstvam kde treba kombinovat trpi.

tunno

8
2015-09-30 16:42:10

za zhorsene vykony nemoze ziaden jednotlivec, tim stratil spravne nastavenie, po pripojeni sa Turana a Vidala (a mozno aj niekoho noveho) mozme chytit novy impulz

fofo112

10
2015-09-30 16:45:50

od Neya sa všeobecne očakáva,že preberie teraz taktovku ked je Leo zranený no on už viac zápasov po sebe hladá stratenú formu, čo je na škodu pre naše mužstvo.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.