Barca pokračuje v nevýrazných výkonoch. Na ihrisku Seville inkasovali dvakrát, ale odpovedať dokázal iba Neymar z penalty.

1.polčas

Barca začala aktívne aj napriek vysokému napádaniu domácich, ktorí pri rozohrávke Barcy dostupovali až k brankárovi Bravovi. Sľubnú príležitosť mal na začiatku Neymar a o pár minút neskôr aj Munir. Na druhej strane hlavičkoval Gameiro. Bravo však s prehľadom zakročil.

V 14.minúte predviedol Neymar krásnu individuálnu akciu a presnou prihrávkou uvoľnil Luisa Suareza. Ten však vo veľmi dobrej pozícii zaváhal.

V 22.minúte domáci faulovali Neymara a Barca mala výhodu priameho kopu. Neymar kopol priamy kop parádne, ale od tyčky sa lopta odrazila tak nešťastne, že prešla po celej bránkovej čiare. Piqué mal možnosť loptu dokopnúť do siete, ale tesne pred ním domáci dokázali zachrániť.

Hra sa prelínala z jednej strany na druhú. Ani jedno mužstvo nedokázala výraznejšie dominovať na ihrisku a aj kvôli tomu sme mohli byť svedkami šancí na oboch stranách.

V 39.minúte predviedol Suarez pekný technický pokus, keď z rohu pokutového územia zakrútil loptu presne do spojnice Ricovej bránky.

2.polčas

Sevilla vstúpila do druhého polčasu výborne. Iborra poľahky prešiel pravou strenou cez Mathieuho, následnou presnou prihrávkou na druhú stranu našiel Krohn-Dehliho, ktorý nedal Bravovi šancu.

V 58.minúte pridali domáci ďalší gól. Kronh-Dehli poslal jemný oblúčik za obranu, kde presne našiel Iborru, ktorý hlavou jemne usmernil loptu do siete. Veľmi tomu však pomohol Mathieu, ktorý sa spoliehal na ofsajd, ale odhadol to úplne zle.

Po druhom gól striedala Barca hneď dvojnásobne. Ihrisko opustili Mathieu a Munir. Do hry sa dostali Alves a Sandro.

V 53.minúte sa parádne uvoľnil Neymar, prešiel cez trojicu obrancov a nebezpečne vystrelil. Rico však výborne zakročil. Barca však zatlačila a priebehu minúty mali hostia hneď tri šance. Rico však exceloval.

V 73.minúte nastrelil Sandro Tremoulinasovu ruku a rozhodca bez váhania odpískal pokutový kop. Neymar sa následne z bieleho bodu nemýlil.

V 79.minúte Barca takmer vyrovnala. Keď Suarez potiahol po ľavej strane a presnou prihrávkou našiel Sandra pred bránkou. Jeho strela však iba opečiatkovala tyčku Ricovej bránky.

Barca pred koncom zápasu predvádzala neskutočný tlak na bránku domácich, ktorí prakticky nevedeli kde skôr skočiť. Katalánci však nemali šťastie v zakončení.

Zostavy

Sevilla FC: Rico - Coke, Andreolli, Kolodiejczak, Trémoulinas - Krychowiak, N'Zonzi - Krohn-Dehli, Iborra, Vitolo - Gameiro

FC Barcelona: Bravo - Sergi Roberto, Piqué, Mathieu, Alba - Rakitič, Mascherano, Sergio - Munir, Suárez, Neymar

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.