Na prehru na Sánchez Pizjuán reagoval aj Luis Suarez. Ubezpečil, že mužstvo pre výhru urobilo všetko.

Zápas

Táto prehra bolí, ale urobili sme, čo bolo v našich silách, aby sme neprehrali. Stratili sme ďalšie tri body. Vedeli sme, že to bude komplikovaný zápas. V prvom polčase sme po celý čas útočili. Potom sme dvakrát inkasovali a neskôr sme celý zápas naháňali výsledok. Vieme, že sme urobili všetko, čo sa dalo.

Kľúčových 10 minút

"Prvý gól padol zásluhou hráčov Sevilli. Nie náhodou hrávajú za tento klub. Druhý gól nás zaskočil, ale snažili sme sa vyrovnať, no nepodarilo sa nám to."

Slabý začiatok

"Vedeli sme, že máme ťažký kalendár. Nezahrali sme tak slabo ako vo Vigu, netreba dramatizovať."

Bez individuálnych chýb

"Sme najlepšie mužstvo na svete, hra každého z nás je hodnotená zvlášť. Je dôležité, aby sme tieto chyby nerobili. Nemôžeme inkasovať góly. Všetci máme dostatok skúseností a vieme, že sa nemôžeme obviňovať navzájom. Nie je to obdobie, kedy by sme sa mali zaoberať individuálnymi chybami."

zdroj: as.com
foto: as.com

tomessi

10
2015-10-04 10:47:44

Ja som pozeral cely zapas, myslim si ze sme boli lepsi ako sevilla, oni toho vela nevymysleli, my sme boli nebezpecnejsi, aktivnejsi... To ze z tch sanci nepadli 3-4 goly bola jednoducho smola.. Pred zapasom som si myslel ze nasa hra bude omnoho horsia vzhladom na nasu situaciu a na to ze sme hrali v seville. Ale pekny futbal... Rozhodca strasne, uz v prvom polcase mal odpiskat penaltu na Suareza - v anglicku by ho media roznosili v zuboch za taky vykon.. Myslim ze do urcitej niery aj on ovplyvnik vysledok... Za tento vykon sme si urcite nezasluzili prehru

tomessi

7
2015-10-04 10:54:46

Mne sa Nas tim paci, ak este v januari dobre zapracujeme posily, mame na to aby sme vyhrali ligu aj LM, jednoducho mame velky potencial. Prekvapuju ma tie velmi negativne hodnotenia nasich fanusikov... Vcerajsi zapas sa musel pacit kazdemu, akurat 3 body by sa nam zisli, to ma mrzi.. Ale celkovy dojem celkom dobry v nasej situacii.. Spomente si na jesen pred rokom, liga sa vyhrava na jar...

fofo112

10
2015-10-04 11:05:15

to je pravda, ale na jeseň musí byť minimálna bodová strata, Sevilla sa nám včera odovzdala a neboli sme schopní streliť gol z tutoviek to už o niečom hovorí,že mužstvo nie je v pohode, hrá bez motivácie,hernej pohody ale predsa na to je tam tréner,aby mužstvo skaučoval,vlial im motiváciu,istotu,uvidíme čo s tých Lucho urobí.

Cingi

-15
2015-10-04 11:38:50

Črtá sa vymena trénera... Dôjde Special five :)

mizap

3
2015-10-04 13:06:04

Prohráli jsme, ale kupodivu z té jejich hry nejsem nasraný. Ač by tomu tak možná mělo být. Samozřejmě, spousta chyb, ale o tom tady píšou všichni ostatní. Leč: 1. Snažili se, ne sice pořád, ale zejména v závěru byla vidět velká snaha. To obvykle udolá každého. 2. Měli smůlu, o tom se nedá pochybovat. --- To se nedá jednoznačně odsoudit.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.