Len šesť minút potrebovala FC Sevilla, aby rozhodla pre seba vrchol ligového kola La Ligy. Andalúzania prekvapili Kataláncov po zmene strán až zúrivými útokmi a dvomi rýchlymi gólmi.

Kevin Gameiro utiekol v 52. minúte kompletnej ľavej defenzívnej strane Barcy a našiel za chrbtom zvyšku obrany Michaela Krohn-Dehliho. Ktorý z 12 metrov loptu pohodlne zasunul do brány Barcy.

O šesť minút neskôr Sevilla opätovne prerazila obranu Barcy. Opäť mal „prsty“ v akcii Krohn-Dehli, ktorý centroval s veľkým citom do šestnástky, kde Vicente Iborra ľahko tečoval hlavou - nezadržateľne pre Claudia Brava (58.).

Barca na opačnej strane nariekala za nerealizovaným množstvom šancí, najmä v 1. polčase v ktorom bola Sevilla síce aktívnejšia, no Barca nebezpečnejšia. Neymar trafil z voľného kopu tyč po ktorej lopta „špacírovala po čiare“. Suaréz zas opečiatkoval vinkel v pohode sa tváriaceho a o ničom nevediaceho brankára Sevilly (38.). A to je len čiastkový výpočet šancí, ktoré v 2. polčase neustále pribúdali na strane Barcy – bez výsledku. Až Sandro Ramirez napálil z blízka ruku Bernoita Tremoulinasa, z čoho rezultovala penalta využitá Neymarom. Vyrovnanie však nepadlo, Ramirez mal najlepšiu šancu, keď ako tretí hráč Barcy opečiatkoval sevillskú žrď.

Pod čiarou sa „konala“ druhá prehra majstra, Sevilla naopak dosiahla len druhé víťazstvo.

zdroj : de.eurosport.yahoo.com
preklad, úprava: Peter

bruno1

6
2015-10-05 17:30:20

Tyčku dal aj Suarez po tom ako Pique nedorazil do prazdnej

Marian

3
2015-10-05 17:35:57

Pravdu máš, v tejto akcii tyče zvonili až trikrát.Neyov priamak skončil na žrdi, odrazená lopta trafila brankára do chrbta a znovu opečiatkovala tú istú žrď, následne poskakovala po čiare, kde ju kontroloval piqué, obávajúci sa ofsajdu, tak ju pustil,sevillčan ju vykopol k luisovi, ktorý ju dal zase do žrde. Neuveriteľné bláznovstvo!!!

tomessi

5
2015-10-05 17:30:25

Chlapci z Madridu mi robia radost /jedni aj druhi/... Kedy uz chcu ziskavat body, ked sme v takych srackach? Chcel som si vychutnat hru toho "najlepsieho hraca sveta", no vidim ze uz nema najmensiu chut urobit nieco pre tim. A ze proti lepsim superom je jalovy. Som zvedavy ako zvladne, ze Karim vedie tabulku strelcov /a pritom k penaltam ho nepusti/. Mam pocit ze sa zo strany RM v tejto sezone nemame coho bat, aj keby vyhrali prve clasico

harry525

8
2015-10-05 17:36:59

Nepredbiehaj, je pravda, ze aj real je teraz jalovy, ale aj im chybaju hraci. Napr. taky James, je podla mna jeden z naj. v reale. Chcel by som ho mat v muzstve. Bude to este zaujimave, lebo je zrejme, ze Benitez aplikuje skor def. styl, ktory mnohym prilis nevonia. Atletiko ich vcera, najma v druhom polcase drtilo. Stastie, ze maju takeho brankara.

harry525

4
2015-10-05 17:40:33

A co sa tyka "najlepsieho hraca sveta", on doslova vypusta tu svoju negativnu energiu vsade naokolo. Najviac si to odpykavaju jeho spoluhraci... A Benitez tiez nech ide niekto so svojimi recami typu "kazdeho vystrieda, nikdo nie je nedotknutelny" vcera si Karim zasluzil dohrat zapas. Nemal jeho striedat ale hned Ronalda. Lucho aky je, taky je, ale ten sa neboji ani messiho posadit, ak meska na trening :D

Rick

-6
2015-10-05 17:50:03

tomessi: Už dlhšie sledujem tvoje komenty a daj si radšej do profilu o 30 rokov menej :D Keď si taký Nostradamus, tak daj ako skončí tento rok liga

Rick

-5
2015-10-05 17:51:20

Nedávo si zabil, že Piqué osobnosť :)))

tomessi

3
2015-10-05 19:14:55

A neviem kto vyhra ligu, dufam ze my, ale fakt som cakal ze real predvedie viac... Takze aj z mojej strany kus skodoradosti, lebo ked zo vsetkych stran pocuvam o "najlepsom hracovi sveta", ktoreho neustale velebia do nebies a on nic neukaze v narocnejsom zapase, vynucuje si penalty, sprava sa ako decko, nehra pre tim, na smiech... RM je velky a v mnohom obdivuhodny klub, ale hadam na toto nie je odkazany

tomessi

4
2015-10-05 19:00:00

Nechcem ti nic vnucovat, ale Pique je pre mna osobnost - ma svoje vyhranene nazory a vie ich verejne vyjadrit, aj ked su nepopularne, a mne su sympaticke. A tie nazory neprezentuje iba recami. Nemam rad ludi ktori sa chcu za kazdu cenu pacit vacsine. A mnohii velki ludia boli a su pre vacsinu kontroverzni. A jeden z dovodov preco by si ho mali ludia v Spanielsku vazit je aj jeho nesporny prinos v repre. Ale viem ze to je vec nazoru a sympatii.

Marian

6
2015-10-05 17:31:28

Minulú sezónu sme dali v jednom zápase 4 žrde a prehrali 1:0, teraz sa hypertyčkový zápas s prehrou zopakoval.Dúfam, že naposledy v tejto sezóne.

bruno1

0
2015-10-06 09:55:02

to bolo s vigom ak sa nemylim

galibier

2
2015-10-05 17:34:35

minulu jesen sme tu riesili ..co s nasou zalohou"...vsetci vieme ako to dopadlo,brali sme treble(netrdim ze nam ho vyhrala zaloha)..posunuli sme sa o rok a riesime(najme)obranu...mohla by sa historia opakovat..ale budme realisti...toto obdobie musime prezit,takto zle predsa nebudu hrat celu sezonu...ideme dalej,od zapasu k zapasu,zraneni hraci sa nam postupne budu vracat do muzstva aj tie s%urvene sankcie sa raz skoncia,doplnime kader a oprieme sa do toho naplno,vydrzime..proste vydrzime to.Visca el Barca!

dardel

3
2015-10-05 18:49:36

Ano riesi sa vo velkom obrana ale podla mna vsetko pada na zalohe, ktora nielen ze nedokaze byt kreativna, ale nedokaze drzat loptu v priestore pred superovou 16kou. Nasi maju loptu casto v nadej polke namiesto toho aby sa hra presunula na superovu polku a v okolie 16ky. Rafinha zraneny, rakitic nie je, iniesta zraneny, sergi radsej do obrany, proste nemame tam hracov.

dardel

4
2015-10-05 18:50:50

Hovori sa ze prva obranna linia je utok ale tam suarez sa snazi, neymar pomenej a to je vsetko. Pada to na zalohu a ta opat absentuje. Arda by nam dakra vyriesil vela problemov, uvidime ci sa podari, ak nie dufat ze do januara ziskame co najviac bodov...

cwirko

1
2015-10-05 23:13:20

Ale ved to je jasne, obranná hra Barcelony v minulých rokoch nebola založená ani na Puyolovi ani na Piquem ale na tom, že bránili všetci a to znamená, že aj útočník, ktorý bol za loptou sa šprintom na 30m dostal opäť do "hry" a napádal hráča, ktorý viedol loptu. Tým pádom mohol jeden záložník vykrývať priestor, druhý napádať hráča s loptou a tretí prebrať ďalšieho hráča. Vďaka tomu kým sa lopta dostala k našim obrancom, súper nemal komu a loptu mu odobrali.

cwirko

1
2015-10-05 23:13:31

Pozrite si útoky našich súperov tejto sezóny, útok sa rezignovane prizerá a záloha s obranou iba bezzubo cúva až pred 16ku

galibier

2
2015-10-05 19:18:57

plne s tebou suhlasim,len teda ak zostalo ,,jedenast statocnych"...musia hrat jeden za druheho,viem ze sa forma neda naprogramovat,ale prave teraz to chce od tych najskusenejsich (Pique,Alves,Rakitic..atd.)aby nesli len na 100%,bez Lea musi ist zvysok na 110%,inak budu zapasy koncit ako s Celtou a Sevillou...ano mame aj smolu,ale na to sa nevyhovarajme,proste kazdy jeden co nastupi musi ist na ihrisko s tym ze mozno poslednych desat minut bude mat pred ocami od unavy uz krvavu hmlu,ale pre nas je toto obdobie rovnajuce sa klinickej smrti,teraz musime vidiet to svetlo na konci tunela,vzdy si hovorit dalsi zapas ktory sme zvladli si odskrtavame a stale sme blizsie obdobiu,ked bude na lavicke nahradnikov zase tesno a verim ze sa vrati doba ked sme riesili nie s kym hrame a ci vyhrame...ale jedine-o kolko.Drzim palce vsetkym,Luchovi,hracom,lekarom muzstva,kazdy sa svojom dielom musi pricinit o to aby Barca zvladla toto tazke obdobie.Ale ako som pisal na zaciatku...nemusi uz stacit ani tych 100%...musime pridat.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.