Juninho Pernambucano, bývalý reprezentant Brazílie v rozhovore pre Globo.com povzbudil Neymara, ktorý pri absencii Messiho je v Barcelone teraz pod veľkým tlakom.

Bez posadnutosti

"Nemôže si myslieť: 'zastúpim Messiho, prevezmem loptu, budem strieľať, dávať všetky góly a hrať ako hral Leo.' Tak to nemôže byť. Musí byť zodpovedný, koncentrovanejší, pretože Messi na ihrisku chýba. Mal by prevziať iniciatívu a hrať bližšie k spoluhráčom. Pokiaľ to predtým nerobil, teraz by mal, ale bez posadnutosti."

Byť lídrom v Barcelone je ťažšie ako v Brazílii

"Oveľa ťažšie je byť hlavnou postavou v Barcelone ako v reprezentácii Brazílie. Tu už vie, že je lídrom vzhľadom na to, čo robí na ihrisku aj napriek absencii iných hráčov, ktorí hrávajú na jeho úrovni."

Neymar je na tlak zvyknutý

"Messiho absencia zapríčinila, že teraz je na ňom možno väčší tlak, ale na to je zvyknutý. Tak to bolo aj v Santose a v centre pozornosti sa nachádza aj v Brazílii. Mali by sme však byť trpezliví. Nie je jednoduché hrať ani v Brazílii, ani v Barcelone, najlepšom tíme na svete. A keď chýba najlepší hráč, je to o to ťažšie."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

lovefootball

14
2015-10-05 20:38:41

Douglas Costa, to je hracik.

2015treble

17
2015-10-05 21:06:04

Bol to super nákup od Bayernu a pri takej forme akú majú,tak majú veľkú šancu vyhrať tituly,majú super lavičku čo my zatiaľ nemáme

Joan

4
2015-10-05 21:46:12

dobrý článok, ďakujem

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.