Technický riaditeľ Barcelony Robert Fernández v rozhovore pre Catalunya Radio komentoval aktuálne dianie v klube.

Ani Turan, ani Vidal nemôžu až do januára hrať. Barcelona sa však vzhľadom na dlhodobejšie zranenie Rafinhu pokúša v prípade Turka o skoršiu registráciu, no FIFA s tým má problém. "Je to právny problém. Myslím si, že skoršia registrácia Turana alebo Vidala bude komplikovaná," povedal Fernández pre Catalunya Radio. "Chcú hrať, ale poznali situáciu. Vyzerajú šťastní."

"Či by som ich podpísal? Klub to so mnou nijako nekonzultoval, ale nebol som prekvapený, pretože sú to dobrí hráči. Dal by som zelenú."

Čoskoro by sme sa mali dočkať predĺženia Neymarovej zmluvy: "Predĺženie zmluvy je na správnej ceste, situácia je dobrá. Nemám pochybnosti o tom, že Neymar zostane v Barcelone navždy."

Tím Luisa Enriqueho v tejto sezóne trápia početné zranenia. A to sme ešte len na začiatku. "Zranenia sú problémom, ktorý oslabia akýkoľvek tím na svete," vysvetlil. "Je na chybe zlá predsezóna? Nikdy neviete, pretože v posledných rokoch ich mužstvo absolvovalo niekoľko. Nemyslím, že v budúcom roku sa bude konať turné."

Jedným zo zranených hráčov je aj Messi. Robert Fernández je však názoru, že netreba nič siliť a mali by sme byť pokojní.

"Messi je v poriadku. V pondelok vykonával cvičenia s Andrésom Iniestom a Thomasom Vermaelenom," prezradil. "Musíme byť pokojní a nič neuponáhľať. Ak to má trvať osem týždňov, tak to bude osem týždňov."

zdroj: football-espana.net

Aministrator

16
2015-10-07 09:03:20

no tak dufam že to turné nebude na rok

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.