Hráč Celty Vigo Nolito sa pred kvalifikačným zápasom s Luxemburskom zúčastnil tlačovej konferencie, na ktorej bránil Gerarda Piquého, ale neunikol ani otázkam týkajúcich sa údajného záujmu Barcelony.

28-ročný útočník zaznamenal skvelý štart do sezóny, keď si v siedmich zápasoch La Ligy pripísal na konto päť gólov. Jeho výkony nezostali bez povšimnutia a tréner La Roja Vicente del Bosque ho preto nominoval na kvalifikačné stretnutia s Luxemburskom a Ukrajinou. O hráča sa navyše údajne záujma Barcelona, ktorá by ho najradšej získala už v januári. "Chcem byť pokojný a mimo všetkého, čo sa o mne hovorí. Snažím sa byť šťastný ako vždy. Napriek špekuláciam sa sústredím len na môj tím," prezradil a dodal, že "čo má byť, bude."

"Neviem, či som v najlepšom okamihu mojej kariéry, ale som šťastný a cítim sa dobre. Nemôžem sa sťažovať, ale verím, že to najlepšie ešte len príde."

Nolito sa tiež zastal kolegu z reprezentácie Gerarda Piquého, na ktorého fanúšikovia Španielska počas zápasov častokrát pískajú. "Keď pískajú na Piquého, pískajú na nás všetkých. Želal by som si, aby to nerobili, ale nemožno im rozkazovať."

zdroj: football-espana.net

tomessi

-3
2015-10-07 18:53:54

Nech piskaju na tych co hovno hraju, debili...

Rick

-9
2015-10-07 19:02:58

Tak teda na Piquého môžu, keďže hrá zle :)))

F.C.Barcelona

3
2015-10-07 20:17:22

Tak Pique sa zlepšil pod LE o dosť minulú sezónu bol ako skala v obrane.

trens

-2
2015-10-08 00:07:30

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.