Xavi Hernandéz trvá na tom, že fanúšikovia Realu Madrid, ako aj iní, ktorí vo viacerých zápasoch Gerarda Piquého vypískali, by sa mali toho zdržať a v rozhodujúcej fáze kvalifikácie na Euro 2016 držať pohromade. Síce Piquého vystupovanie stlmiť tieto vášne nepomáha, niekedy skôr naopak, Xavi tvrdí, že dnes môžu Španieli oslavovať postup a aj fanúšikovia by mali byť jednotní.

„Je len dobré, že ho vypískavajú stále menej a ukazujú mu viac rešpektu. Pískajú na neho len fanúšikovia Realu Madrid za jeho slová na Camp Nou,“ povedal pre denník Marca Xavi. „Piqué je výnimočný a robí rozdiel, ako v klube, tak aj pre národný tím. Je to jeden z najlepších stopérov na svete, mali by mu teda prejaviť viac rešpektu.“

Xavimu však Piqué veľmi nepomáha, vezmime si napríklad časť jeho rozhovoru, ktorý nedávno poskytol médiám: „Keď hrám na Bernabeu, očakávam, že budem vypískaný, ale nie v národnom tíme, keďže to vplýva na nás všetkých ako skupinu. Som hrdý, že som súčasťou generácie Barcy, ktorá toho vyhrala mnoho, kým Madrid veľmi nie.“ Xaviho slová snažiace sa ukľudniť situáciu sú na mieste, keďže dnes môžu Španieli, podobne ako Slovensko, potvrdiť svoj postup na Euro.

Foto: dialymail.co.uk
Zdroj: dialymail.co.uk

cruyff

11
2015-10-09 18:29:11

Teraz sa prejavuje absencia Xaviho, nemá kto nastoliť poriadok v kabíne a nikto pred nikým asi nemá rešpekt, lebo takéto prejavy , aké vynáša Pique na RM, by si mal, ako hráč KLUBU FCB odpustiť. Máme ísť vzorom a vychovávať mládež k rešpektu, tak nech sa nikto nečuduje, že zožíname takýto ,,úspech,,...visca..

GabrielSVK

9
2015-10-09 18:40:09

Ja mám rovnaký názor ako Pique.

tomessi

2
2015-10-09 21:39:49

Mne sa nezda zeby niekoho urazal..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.