Jeden z najatraktívnejších zápasov jesennej časti sezóny na štadióne Nou Camp v Barcelone sa uskutoční v utorok 24. novembra. Iba tri dni po prestížnom El Clásicu si teda fanúšikovia budú môcť vychutnať ďalšiu futbalovú lahôdku, keď je na programe duel FC Barcelona – AS Rím, v rámci Ligy majstrov. CK FutbalTour.sk, ako oficiálny partner FC Barcelona, samozrejme pripravila atraktívny zájazd aj na tento duel slávnych veľkoklubov a stále je k dispozícii niekoľko voľných miest.

V rámci trojdňového výletu uvidíte nielen všetky hviezdy na čele s Messim (zo zranenia by sa mal dostať ešte do zápasu proti Realu Madrid), ale v sprievode nášho skúseného slovenského delegáta si môžete vychutnať jesennú Barcelonu s hlavnými atrakciami.

Ako to bude vyzerať na zájazde?

Prílet do Barcelony je naplánovaný v pondelok podvečer. Po presune do hotela a ubytovaní sa dohodne program s delegátom a v prípade záujmu zorganizujeme spoločnú večeru v reštaurácii s miestnymi špecialitami. Následne si budeme môcť vychutnať večernú prehliadku nádherného centra mesta. V deň zápasu bude k dispozícii hneď niekoľko možností na sprievodný program, či už návšteva múzea a fanshopu FC Barcelona na Nou Campe alebo detailná prehliadka slávnych pamiatok Sagrada Familia alebo Park Guell. Pred zápasom bude zraz na hotelovej recepcii a metrom sa spoločne presunieme k futbalovému chrámu, kde si užijeme skvelú atmosféru v okolí štadióna. Na tribúnach budeme hnať domácich hráčov za víťazstvom a veríme, že po stretnutí bude priestor na oslavy. V stredu sa po raňajkách a krátkom voľnom programe presunieme na letisko a popoludní pristaneme na letisku vo Viedni.

Výhoda pre čitateľov portálu forcabarca.sk: V rámci základného zájazdu zabezpečíme vstupenku 2. kategórie!

Cena zájazdu: 429 € (obojsmerná letenka so všetkými poplatkami, ubytovanie na 2 noci v 3* hoteli, vstupenka na zápas, služby slovenského delegáta, kupón Fotolab v hodnote 30 €, vytlačená spoločná fotografia) – preklik sem: http://www.futbaltour.sk/zajazdy/fc-barcelona-as-rim/

Ešte stále váhate alebo máte ďalšie otázky a požiadavky? Kontaktujte nás emailom (info@futbaltour.sk) alebo telefonicky (0948 266 997).

zdroj: futbaltour
foto: futbaltour

Falosna_9

-15
2015-10-09 17:25:14

Stadion sa vola Camp Nou, uz by ste sa to vy redaktorske tupelá mohli naucit.

Kokosnik

12
2015-10-09 17:35:40

Neviem, ktorej reporterskej skupine nadavas. Ak forcabarca, tak by si mohol pochopit, ze ide o inzerciu. Je to tam napisane a takisto v tom style je pisany clanok. A tiez by si mohol vediet, ze ten, kto inzerciu zverejnuje nezodpoveda za jej obsah (jedine dodrziavanie zakona) a nezasahuje do nej.
Ak to bolo smerovane pre futbaltour, pises to na zlom mieste, napis im mail (mas ho v clanku).

FutbalTour.sk

-2
2015-10-12 09:29:33

Camp Nou, Nou Camp celosvetovo sa používajú oba názvy...veríme, že takáto drobnosť nie je dôvodom na hnev.

dardel

1
2015-10-12 09:49:17

mylite sa, nazov stadiona je Camp Nou. kazdy kto pouziva Nou Camp robi chybu, a ako cestovka by ste mali taketo zakladne veci vediet.

abcd

4
2015-10-09 18:55:14

Keď sa ti nepáči tak pál do p...e a nečítaj to tu

Palyop

1
2015-10-11 13:22:55

vrelo odporučam bol som cez tuto agenturu už 2krat v Barce všetko je luxusne zabezpečene možem len odporučať

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.