Alen Halilovič v súčasnosti hráva na hosťovaní v Sportingu Gijón. V rozhovore pre Esports Cope uviedol, že v astúrskom klube chce byť úspešný, aby sa potom mohol vrátiť na Camp Nou.

V Gijóne je spokojný

"V Sportingu som veľmi šťastný, veľmi spokojný. Hovoril som s mojou rodinou a ubezpečili ma, že ľudia tu ma majú radi a podporujú ma. Musím strieľať góly a aby to tak bolo, musím zo seba dávať všetko."

Luis Enrique a Abelardo

"Vzťahy Abelarda s Luisom Enriquem boli pre uskutočnenie hosťovania v Sportingu kľúčové. Španielska liga je veľmi atraktívna a zhodli sa, že to pre mňa bude najlepšie. Mne sa tunajší systém páči, veľa trénujeme, futbal stojí na mnohých prihrávkach... Som tu veľmi šťastný."

Nad Barcou chce vyhrať

"Chcem triumfovať v Barcelone, ale na to nemyslím. Myslím na mužstvo, kde som, aby som sa tu veľa naučil, aby som hral dobre v každom zápase a adekvátne pracoval. V deň, kedy budem hrať proti Barcelone, budem myslieť na to, aby som strelil gól a vyhral."

Ter Stegen

"Barcelonu sledujem, myslím si, že je to najlepší tím na svete. Pokiaľ ide o Ter Stegena, každému sa môže prihodiť slabší zápas. Podľa ma môže za inkasované góly smola."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

lovefootball

18
2015-10-10 18:36:37

Iniesta/Turan - Busquets/Mascherano - Rakitic/Rafinha(mozno uz od buducej sezony Alen Halilovic):D

tomessi

9
2015-10-10 18:51:20

Moze proti nam hrat?

dardel

34
2015-10-10 18:56:46

moze, barcelona na rozdiel od inych kluboc nezahrna v zmluvach o hostovani klauzuli o nemoznosti hrania proti povodnemu klubu

dominiq

27
2015-10-10 19:15:31

Hostovanie v Gijone bola super volba. Alen tam rastie kazdym zapasom a ak takto bude pokracovat do konca sezony, tak uz tu nasledujucu moze v Barce patrit medzi dolezitich hracov. Hrou a pohybom na ihrisku mi strasne pripomina Messiho.

Marian

26
2015-10-10 19:23:37

Má guráž, ja mu želám pokojne aj hattrick proti nám za podmienky, že my dáme o gól viac :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.