Prezentujeme to najdôležitejšie z posledného diania v klube.

Na bežnom zasadnutí klubu, ktoré trvalo 4 hodiny a ktoré sa konalo v klubových priestoroch, správna rada schválila rozpočet, ktorý umožní obnovu bývalého domu pre mladých hráčov La Masie. Ide o ďalší krok k rozvoju Espai Barca. Projekt pohltí 1,8 milióna eur. La Masia, ktorá sa stane inštitucionálnym centrom klubu sa takisto stane aj miestom pre oslavy, firemné či sponzorské akcie. Obnova sa začne v najbližšom období a očakáva sa, že dokončená bude v júni 2016.

Predstavenstvo bolo informované aj o požiadavkách UEFA na isté vstupenky na lepšie miesta, ktoré klub musí pre UEFA zabezpečiť na zápasy Ligy Majstrov, ktoré sa budú konať na Camp Nou. Klub už finišuje kroky, ktoré majú požiadavky UEFA naplniť a v najbližších dňoch o záležitosti oficiálne poinformuje aj verejnosť prostredníctvom vyhlásenia.

Predstavenstvo Barcelony sa tiež zaoberalo informáciami právneho oddelenia predovšetkým ohľadom správy FIFA, kedy klub ani teraz nemôže registrovať nových hráčov. Právne oddelenie aj teraz informovalo, že FIFA stále neodpovedala na tretiu žiadosť Barcelony, ktorá prišla ešte minulý piatok. Vzhľadom na tento postup FIFA sa Barcelona dnes obráti na Odvolací výbor FIFA, čo je v podstate krokom k odvolaniu sa na Športový arbitrážny súd.

zdroj: fcbarcelona.com
foto: fcbarcelona.com

mizap

21
2015-10-15 13:01:07

Až půjde celá FIFA + UEFA do kriminálu za úplatky nebo co oni to tam mají za problémy, tak se začne hrát jiný fotbal. Hlavně snadněji. Ti páprdové by měli jít do háje už z důvodu pouhé nedůvěry a nemělo by se čekat, až je odvedou v poutech. Ale když si páprdové myslí, že je líp počkat na ty želízka, než ještě čestně odejít...

Federer

0
2015-10-15 16:26:28

Aj Miloš Kopecký vyzval kedysi Husáka aby odišiel čestne kým je ešte čas. Neodišiel ... padol ...

Aministrator

13
2015-10-15 13:47:35

klasická zdržovačka z ich strany podobne ako na úradoch na každý list maju 30 dní

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.