Reprezentačné prestávky sú za nami a na rade je opäť liga. V Primera División sa počas tejto soboty stretne Barcelona s Vallecanom. Zraneniami sužovaní Katalánci by sa po poslednom zaváhaní na pôde Sevilly opäť radi vrátili čo najskôr na víťaznú vlnu. Napriek viacerým zraneným oporám by sa to Barce malo pred vlastnými divákmi podariť.

Vallecano sa v tabuľke nachádza na 15. mieste, pričom posledné dva zápasy prehralo. Vraví sa, že do tretice všetko dobré, no v prípade Vallecana to bude veľmi náročné, keďže Barca je Barca. Vzájomná bilancia je opäť na strane Barcelony, keďže tá svojmu sobotňajšiemu súperovi v posledných dvoch domácich zápasoch vždy nadelila poltucet (6:1, 6:0).

Aj jeden z členov najširšej tipérskej komunity v Tipsporte s číslom 201133 tipuje, že Barcelona doma zvíťazí a v zápase padnú 4 góly a viac s kurzom 1,80!

O výhre Barcy nepochybuje ani cejcha, ktorý má na svojom tikete taktiež jednotku s kurzom 1,14, ako aj ďalšie zaujímavé zápasy, ktorými sa môžete inšpirovať.

Ako vidíte dianie v tomto dueli z Primera División Vy? Nechajte sa inšpirovať tiketmi komunity tipérov v Tiket aréne, či analýzami týchto skúsených stratégov, ktoré Vám môžu pomôcť získať parádnu výhru! Nemáte ešte účet v Tipsporte? Neprichádzajte o tieto skvelé výhody, zaregistrujte sa TU, vytvorte si svoj účet a získajte Bonus až 2 000 Eur!

zdroj: tipsport
foto: archiv

tomessi

3
2015-10-17 08:53:34

Baleov agent to zabil... Predavac spodneho pradla, to snad nie..

mizap

5
2015-10-17 09:42:01

Já bych to řekl trochu jinak, až se Barca zkompletuje, URČITĚ je vrátí na vítěznou vlnu.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.