Joan Laporta sumarizoval 100 dní po prezidentských voľbách situáciu v FC Barcelona v programe 'El club de la mitjanit'. Bývalý prezident klub kritizoval predovšetkým to ako sa v klube vynakladajú finančné prostriedky.

Barca je v rukách Kataru

"Pokiaľ sa financie klubu nevyrovnajú, predstavenstvo musí odstúpiť. Situácia je viac ako znepokojujúca. V tejto chvíli sa nachádzame v rukách Kataru. Hovoria, že budú mať najlepšiu sponzorskú zmluvu v histórii, no to znamená, že sme teraz v rukách Kataru. Bartomeu určite podpíše všetko, o čo poprosia. Ako prezident, tak aj bývalí členovia predstavenstva majú v tomto osobné záujmy."

Klamár Bartomeu

"Bartomeu je chorobný klamár. Neprídem na žiadne zhromaždenie kým súčasné vedenie nestiahne žalobu proti mne a mojim kolegom. Povedali, že to urobia, ale nestalo. Zakaždým klame čoraz viac."

Odchod hráčov bude pokračovať

"Ich čísla sú horšie ako moje a ukazujú, že sa klub nachádza pod tlakom. Preto predávajú hráčov, je to ich spôsob vyrovnávania strát. V posledných rokoch predali Alexisa, Pedra, Deulofua... a odíde mnoho ďalších, pretože to potrebujú."

Tresty od UEFA za estelady

"K tomu dôjsť nemuselo. Klub sa mal odvolať pri prvom treste. O tomto sa malo hovoriť už skôr. Bartomeu nemá žiadnu dôveryhodnosť. Ani pokiaľ ide o estelady, ani ak hovoríme o klubových kontách. Kriminalizáciu estelady si nemôžeme v žiadnom prípade dovoliť."

Korupcia pred Clásicom

"Možné je všetko, aj keď si nemyslím, žeby to bola bežná prax. Je treba sa na to pozrieť, no táto správa nevysvetľuje fakty."

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Jose

15
2015-10-26 20:06:54

No jo, prohra ve volbách pořád bolí :-D

puyolfiso

-18
2015-10-26 20:08:02

Čistá pravda velmi múdry človek

Alirael

36
2015-10-26 20:20:09

Laporta ma velmi sklamal pri volbach. Nedokazal nic len hadzat spinu, neprisiel so ziadnymi konstruktivnymi rieseniami. V tomto clanku je tiez vidiet ze trepe. Barcelona nepredala Alexisa kvoli financiam, proste nechcel sedet na lavicke za MSN co je pochopitelne, to iste pedro. Deulefou na to nemal...

mizap

7
2015-10-26 20:37:53

Přesně totéž jsem sem chtěl napsat já

tomasis

5
2015-10-26 20:27:40

Keby vyhral volby on, uz teraz by sme mali na dresoch unicef, neprisiel by Arda ci Vidal a ziadna rekonstrukcia stadiona by sa nekonala. Vsak na co? Hlavne su tradicie a ostatne ide bokom. Jedine co som pocul z jeho predvolebnej kampane bolo, ze zmluva s Unicef a ziadne nakupy (to neboli ani body, to bolo medzi diskusiou, lebo okrem picovin sa zmohol iba na tie dve veci)
Nech si rozprava v radich kolko chce, pre dobro klubu bude lepsie, ak uz s nim nebude mat nic spolocne

Jhonys

14
2015-10-26 20:31:56

popravdě, čekal snad někdo, že by současné vedení za něco pochválil? :D spíš může zůstat v tom koutě, kde až do teď byl.

Aministrator

2
2015-10-27 06:05:47

chorý človek čo nevie priznať prehru a to že ho cule/socio už nechcú

emiliano

3
2015-10-27 08:03:56

Najprv skrachoval v politike a potom chcel byť naším prezidentom. Aké stupidné reči o nezávislosti, keď iní majú obrovské príjmy a tým aj možnosti. Keď odišiel z funkcie, boli dlhy klubu astronomické a tento človek nám dáva lekcie, fuj.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.