FC Barcelona sleduje pravého krídelníka Rayo Vallecano. Lass Bangoura je zatiaľ najnovším hráčom, o ktorého má katalánsky klub záujem. Informuje Catalunya Radio.

Rodák z Guinei prišiel do Španielska v roku 2010 a odmenou za dobré výkony mu bola zmluva na 4 roky, ktorú podpísal v auguste 2011. V prvých rokoch hrával hore dole medzi prvým tímom a rezervou a až následne si dokázal vybojovať stále miesto v prvom tíme.

Odišiel na hosťovanie do Granady za účelom získania skúseností a formovania sa. Postupne sa prepracoval vyššie. V poslednom zápase proti Barcelone Rayo prehralo 5-2, no patril medzi najlepších hráčov súpera.

V každom prípade médiá informujú, že Paco Jemez, jeho tréner, nebol spokojný s jeho výkonom počas tréningu, ktorý prebehol vo štvrtok. Rayo odohralo priateľský zápas proti hráčom z nižších vekových kategórií klubu, ktorý prehralo 1-0 a Jemez nebol spokojný s postojom 23-ročného krídelníka.

Jemeza rozčúlilo, že Lass nebol schopný na trávniku nasledovať jeho pokyny. Spor došiel až do takej miery, že ho tréner vylúčil z tréningu. Jemez poslal Lassa do šatne, no hráč bol tak nahnevaný, že si to namieril rovno k autu a odišiel preč.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Aministrator

13
2015-11-02 09:24:20

to teraz každý kto sa poháda s trenerom bude adept na prestup do Barcy? :D :D :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.