Po skončení dnešného stretnutia s Villarrealom Gerard Piqué opäť zdôraznil, že šatňu v Getafe nenechali v takom stave, v akom ju prezentovali madridské médiá.

Clasico

"Clásica sú vždy stretnutia, ktoré nás veľmi elektrizujú, pre také chvíle sme futbalistami. K stretnutiu pristupujeme v najlepšom možnom momente, hoci sa uskutoční po reprezentačnej prestávke. Uvidíme, ako nám pôjde hra v reprezentácii. V tom zápase sa môže stať všetko."

Busquets

"Je kľúčový, bol taký aj v posledných rokoch, preto sme toľko vyhrali. To, že sa nenachádza v nominácii na Zlatú loptu môže byť zapríčinené tým, že nestrieľa góly."

Rozhodca v zápase proti Villarrealu

"Rozhodcovia si snažia vykonávať svoju prácu, no každý z nich sa drží vlastných kritérií. Vieme, že existujú rozhodcovia, ktorí sú priateľskí a menej priateľskí."

Tridente

"Pre nás je celá trojica útočiacich hráčov najlepšia na svete a nie je nikto, kto by sa ich úrovni vôbec približoval. V uplynulej sezóne nám dali treble a dúfame, že v tomto roku nás priblížia k ďalším titulom."

Úroveň defenzívnej línie

"Začiatok tohto roka nás troch bolel, ale je to otázka času, kedy prestaneme inkasovať."

Halloween v Gatefe

"Šatňu sme nezanechali v takom stave, v akom ju neskôr ukázali médiá. V šatni urobili zmeny a médiám ju ukázali až potom. Ángel Torres je veľkým fanúšikom Realu a jedného dňa sa chce stať prezidentom tohto klubu. V nasledujúcom roku sa takisto zamaskujeme."

zdroj: as.com
foto: as.com

dardel

27
2015-11-09 09:48:30

"verdades como templos" ako hovoria spanieli, pique bol, je a bude jeden z najoblubenejsich hracov barcelony plnym pravom

AndreasGerardi

11
2015-11-09 12:16:35

Ja somrad, ze sa neboji povedat pravdu. To, ze na nich vedu urcitu kampan je neoddyskutovatelne. Pohar trpezlivosti im uz pretiekol a preto maju plne pravo povedat to, co si myslia !!! A predpokladam, ze klub im uz v tom nebude branit ako po minule roky.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.