Joan Laporta sa po neúspešných voľbách na prezidenta FC Barcelona snaží byť po celý čas aktívny a neustále komentuje dianie v klube. Tentoraz poskytol komentár pre denník Ara.

Qatar Airways

"Nie je možné rokovať s Qatarom a popri tom od sponzora rezignovať. To nemá logiku."

Estelades a sankcie UEFA

"S inštitúciami sa nespolupracuje dobre a vznikla medzera, ktorú nikto nevypĺňa. Vo veci estelades sa nekonalo rozhodne, hovorilo sa o nejakých pokojných rozhovoroch až pokiaľ neprišiel zlom."

Analýza príčin prehry vo voľbách

"Nebol som v stave zmobilizovať postačujúci počet socios. V januári Bartomeu stratil ich dôveru, ale potom ho zachránili hráči. Nedokázal som zmeniť názor tých najkonzervatívnejších socios a presvedčiť ich, že to isté predstavenstvo, ktoré sa chváli treble, len pár mesiacov predtým doviedlo klub na dno."

Budúcnosť

"Človek si snaží uvedomiť, či má už dosť. Ešte toho mám veľa čo ponúknuť."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Aministrator

9
2015-11-16 09:36:15

tento má milion reči ale ani raz nepovedal ako by vykryl peniaze za reklamu na drese ak dá do kasy 60M € ročne namiesto sponzora kludne môže na tej stoličke sedieť

Weomorx

1
2015-11-16 10:16:55

Na aké dno priviedol klub v januári? Že sa nám nedarilo a prehrali sme v San Sebastiane a hovorilo sa o konflikte LE a Messi? Za to môže Bartomeu? Rovnako tak ako sa nám vtedy nedarilo, za čo ale mohli presne tí istí hráči, ktorí mu neskôr vyhrali treble. Tak sa pýtam na aké konkrétne dno nás dostal? V januári hádže špinu na Bartomea, keď sa nám až tak herne nedarilo ale za to Barto nemohol, hrajú hráči a v máji ospevuje hráčov akí sú skvelí a že mu vyhrali voľby a zasa dissuje Barta. Laporta ty už sa nechytáš ani tej slamky.

Weomorx

0
2015-11-16 10:19:36

Tým chcem len povedať, kto chce psa biť palicu si nájde. Miesto toho ale aby si stále hledal tie palice, by si radšej za ten rok či polrok čo sa znova angažuješ už konecčne mohol ponúknuť nejaké solution, lebo zatial počúvame len žvásty.

sid1

7
2015-11-16 10:42:56

Normalny clovek by uz vyvodil nejake zavery z porazky ale tento keby ho vyrazili dverami vlezie oknom a ked zabednia okno tak je ochotny liezt aj hazlom len aby mal funkciu. Za cely cas som od neho nepocul jeden konstruktivny navrh ako co riesit okrem toho, ze vzdy naprosto 100% vie ako co neriesit.

tomasis

2
2015-11-16 11:48:47

V jeho predvolebnych diskusiach mal dva neoficialne body do kampane :D
1. Zrusit zmluvu s Quatarom a v predu nosit Unicef
2. Zrusenie zmluv s Turanom a Vidalom - zmluvy by podla neho nemalo uzatvarat "nahradne" vedenie

cruyff

3
2015-11-16 11:50:29

ten kto pozorne sleduje dianie v klube a dokáže čítať aj ,,medzi riadkami,, tak musí dobre vedieť o čom Laporta hovorí. Nie že by som bol jeho ortodoxným fanúšikom, ale je jeden z mála ľudí, ktorý vedia, čo sa deje priamo medzi socios a v samotnom klube. visca..

Weomorx

3
2015-11-16 12:11:29

Voľby jednoznačne ukázali, že sa medzi socios nič zásadné asi nedeje keďže tak jednoznačne prehral. Nespokojní sa nájdu všade. Nedokázal zmobilizovať a zjednotiť ani odporcov Barto, vyjadriť sa môže, to ale neznamená, že má pravdu, tak ako neznamená, že máme pravdu my tuná.

Weomorx

-3
2015-11-16 12:12:18

+ neponúkol jednu alternatívu stále len hovoril čo je zle a v tom pokračuje.

dardel

7
2015-11-16 12:15:02

ako nie zeby som ho chcel nejako obhajovat, ja by som ho nevolil ani vtedy ani teraz, ale alternativy ponukol, ved kazdy kandidat mal svoj volebny program a kto mal zaujem si ho mohol precitat

Marian

8
2015-11-16 12:07:48

Laporta je culé, tak ako väčšina nás, fanúšikov tu na tejto fanstránke.
Laporta je socio, člen a spolumajiteľ klubu, ako možno 2-3 tu na tejto fanstránke.
Laporta je exprezident klubu s výraznými úspechmi počas jeho prezidentovania, čo nie je na tejto fanstránke nik z nás.
Má teda právo vyjadriť sa ku dianiu v klube v médiách, ako aj my všetci to môžeme urobiť na tejto fanstránke.
Laporta vie oveľa viac o situácii v klube ako my všetci na tejto fanstránke. Vypočuť si jeho názor je obohatením pre nás, ak keď častokrát s tým nemusíme súhlasiť.

sid1

0
2015-11-16 13:32:37

ano je to taky cule ze sa nerozpakoval si zobrat viac ako velku proviziu za zapasy pocas letnej pripravy. Co sice nie je tresne ale minimalne dost neeticke. To ako keby si povedal, ze Meciar bol ex premier a pocuvat jeho nazor je obohatenim pre nas.

dardel

7
2015-11-16 12:11:53

laporta sa opat ozyva a dalo sa to ocakavat, ludi dost hneva sucasna situacia a postoj direktivy, a laporta ako spravny "politik" to chce vyuzit. ak sa tema esteladas neuzavrie a nebodaj UEFA bude pokracovat v pokutach, kto vie co sa bude diat a dokedy to bude soci trpiet

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.