Po sérií priateľských zápasoch, ktoré sa odohrali v piatok, nasleduje ďalšia dávka kvalitného futbalu. Zajtra si sily zmerajú, pre niektorých čierny kôň záverečného turnaja ME 2016 Belgicko, s úradujúcim majstrov Európy, Španielskom. Oba tímy mali v prvom priateľskom zápase súperov zvučného mena. V prípade Belgicka to bolo Taliansko, ktoré dokázali poraziť 3:1 a Španieli zvíťazili nad Anglickom 2:0.

Belgičania disponujú množstvom talentovaných hráčov, ktorí sú hladní po veľkom úspechu, avšak proti Španielom sa im dlhodobo nedarí, veď ich posledné víťazstvo sa datuje na jún 1986. Takže o motiváciu majú určite postarané.

Naopak Španieli majú vo svojich radoch skúsených hráčov, ktorí hrajú spolu už dlhú dobu. Tento tím dokázal triumfovať na MS 2010 a ME 2012. Ich mančaft je kvalitný a určite bude chcieť zopakovať prvenstvo na budúcoročných ME.

Bude sa načo dívať, čo si myslia aj tipéri z najväčšej tipérskej komunity tipérov v Tipsporte.

Stratég Winigo si myslí, že padnú 3 góly a viac pri zaujímavom kurze 2.14.

Tipér MsMisel má podobný názor a tiež predpokladá že tento zápas bude bohatý na góly a na jeho tikete tak nájdete tip na to, že každý tím dá gól s kurzom 1,78!

Tak čo? Zveziete sa s nimi, alebo vymyslíte niečo iné? Nechajte sa inšpirovať tiketmi komunity tipérov v Tiket aréne, či analýzami týchto skúsených stratégov, ktoré Vám môžu pomôcť získať parádnu výhru! Nemáte ešte účet v Tipsporte? Neprichádzajte o tieto skvelé výhody, zaregistrujte sa TU, vytvorte si svoj účet a získajte vstupný bonus až 2 000 Eur!

zdroj: tipsport
foto: sport.es

Mark46

9
2015-11-17 09:11:59

Zápas je zrušený

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.