Francúzsky reprezentant teroristické útoky v Paríži nezažil, no udalosti sa ho nesmierne dotkli. Všetko sledoval v televízii a v rozhovore pre denník Mundo Deportivo vyjadril svojim krajanom podporu.

"Keď som sa dozvedel, čo sa deje, bol som šokovaný a televíziu som nemohol vypnúť do neskorých hodín. Najprv som rozmýšľal o spoluhráčoch z reprezentácie a kamarátoch, ktorí boli v ten deň na zápase. Našťastie pre nich, teroristom sa nepodarilo dostať na štadión. V Bataclan som nemal žiadnych známych."

"Predovšetkým chce vyjadriť solidaritu všetkým rodinám obetí. A tiež chcem povedať, že život ide ďalej, treba napredovať a poraziť tých ľudí, ktorí terorizujú zvyšok."

"Treba žiť bez strachu a zaoberať sa prítomnosťou. To, čo sa stalo, je veľmi ťažké a musíme byť pri rodinách obetí, ale nemôže to byť tak, že teroristi budú podmieňovať náš život."

"Niektorým mojim spoluhráčom sa bude proti Anglicku určite hrať ťažko. Potom čo sa stalo je to logické a normálne. Ale treba ísť ďalej."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

gardier

5
2015-11-17 21:00:28

prosim vas povedzte mi, co sa stalo s Mathieu, nejako vela ani nehrava pricom daval aj goly za barcelonu nebol povolany na zapas za francuzsko ? to vsetko sa zacalo ked sa trosku rozhoovoril ?

Mates19

0
2015-11-18 00:52:18

Problém je v tom že oproti minulej sezóne Mathieu nerobí nič len samé chyby...Ja neberiem všetci majú ked sa nedarí ale u neho to je od začiatku sezóny hrá ležerne a velmi chybuje...ja veerím že sa vráti späť do toho a to je v prvom rade na ňom je to dobrý hráč len by s prepáčením nemal na to tak srať

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.