Tlačovú konferenciu dnes absolvoval Luis Suarez. Po roku sa vracia na štadión, kde v drese FC Barcelona debutoval. Aj napriek niekoľkomesačnej absencii od futbalu kvôli sankciám, na Bernabeu zanechal dobrý dojem.

El Clásico

"Zápas ma zastihne v dobrom momente, som spokojný, pretože mužstvo hralo v posledných stretnutiach dobre. Chcem zvíťaziť a ukončiť tento súboj v čo najlepší spôsob. Ako povedal Piqué, je to pre nás výnimočný zápas."

Piskot na Bernabeu

"V Anglicku na mňa pískali počas každého zápasu. To ma motivuje viac ako čokoľvek. Som profesionál a počítam s tým."

Leo Messi

"Leo robí rozdiel a to je jasné. Nevieme, či začne od začiatku alebo zasadne na lavičku, ale na Calderón ukázal, že môže byť rozhodujúci aj ako náhradník. To, či bude Messi hrať, je otázka, ktorá prináleží trénerovi a lekárskemu tímu. Trénuje s nami a má sa dobre. Je to však zranenie, ktoré môže mať do budúcnosti svoje následky."

Spolupráca s Neymarom

"Zo dňa na deň je to lepšie. Nikto s tým druhým nechce súperiť či sa od neho cítiť lepším. Sme si vedomí toho, že najlepším na svet je Messi a vždy nám to bude jasné."

Real Madrid

"Nikdy neviete, čo sa v takom zápase môže stať. Ak niekto prichádza ako favorit, niečo sa mu stane. Musíme byť skoncentrovaní na 105%. Nič nie je rozhodnuté, hoci by sme pred Real mali mať 3,5 či 6 bodov náskoku. To isté platí pre Atlético. Teraz je však na nejaké závery priskoro."

Zlatá lopta

"Nechcem si seba predstavovať medzi trojicou finalistov a preto na to nemyslím. Už v auguste som bol prekvapený, že ma postavili po boku Messiho a Ronalda."

Najlepší útok?

"Čas ukáže, či môžeme o najlepšom útoku vôbec hovoriť. Rozumieme si však veľmi dobre, mužstvu sme v minulej sezóne našimi gólmi pomohli. Ale bez tých, ktorí hrajú s nami, by sme neboli nič. Mužstvo závisí od všetkých a nie od našej trojice. Od trénera až po jednotný tím. Budeme za tento dres bojovať."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

martin123

-3
2015-11-18 18:49:40

To už budú pískať aj na Suareza?

tominno9

7
2015-11-18 22:55:31

na S.bernabeu sa bude pískať stále ak bude Barca držať loptu

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.