Bale aj Neymar sa v Clásicu počas víkendu objavia takmer určite. Obaja sa k Realu Madrid resp. k Barcelone pripojili v roku 2013 a po adaptácii v kluboch mužstvá ťahajú. Zdá sa však, že Brazílčan má formou navrch.

Bale

Táto sezóna je pre reprezentanta Walesu ťažká kvôli zraneniam, ktoré ho prenasledujú. Jedno zranenie sa mu prihodilo aj v reprezentačnom zápase. Hoci mal Wales postup istý, Bale zahral napriek tomu a zranil sa. Aj to mu nedovoľuje chytiť zápasový rytmus.

Real ho teraz potrebuje viac ako kedykoľvek predtým, pretože často asistuje a jeho centre sú neobyčajné nebezpečné. V tejto sezóne mu však chýba aj porozumenie s Cristianom Ronaldom, čo mu situáciu v klube takisto neuľahčuje.

Zdá sa však, že Bale je pred Clásicom plný síl a zajtra by sa mal v zápase ukázať. Zároveň nemôžeme zabudnúť na to, že pri prvej prehre Realu Madrid v sezóne, bol v zápase proti Seville najlepším hráčom na trávniku.

Neymar

Brazílčan začal sezónu chorobou, keď mal mumps, čo ho fyzicky oslabilo. Rýchlo sa však dal dokopy a začal strieľať góly. Stal sa dôležitým hráčom tímu. Potom čo sa Messi zranil, prebral na seba iniciatívu práve vtedy, kedy to bolo potrebné. Táto úloha mu sadla.

Počas Leovej absencie Neymar pomohol Barcelone vyhrať nejeden zápas a potiahol tím až na čelo tabuľky. Zároveň s jedenástimi gólmi vedie priebežné poradie strelcov La Ligy.

Neymar a Bale sú druhými najväčšími hviezdami vo svojich kluboch a zajtra ich čaká súboj zoči voči. Môžu byť opäť kľúčovými postavami zápasu.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Migelson

top komentár
55
2015-11-20 18:37:30

Téma o ničom ....Bale nemá na Neya

BarcelonaPolis

top komentár
52
2015-11-20 18:46:08

By bylo možné porovnat i Ronalda s Neyem a Neymar z toho vyjde lépe :-)))))

fantomas

25
2015-11-20 19:20:47

V tejto sezóne Neymar vyjde lepšie v porovnaní s hocikým. http://www.whoscored.com/...

Jose

5
2015-11-21 07:54:42

https://jakub19.wordpress.com/... dobré :-)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.