Kapitán Barcelony Andrés Iniesta po včerajšom zápase nezanechal len fantastický dojem. Jeho fenomenálny výkon dokumentujú aj čísla, ktoré si včera Španiel zapísal do štatistík. Veľkým plusom bolo aj jeho následné vytlieskanie celým Santiagom Bernabeu.

Barca si so svojím úhlavným nepriateľom poradila rozdielom triedy, 0-4. Veľký podiel mal na tom práve aj Andrés Iniesta, ktorý svojou inteligenciou v zápase opäť potvrdil, že je výnimočným futbalistom. Pri neúčasti Messiho to bol opäť on, kto bol mozgom hry Blaugranas.

Andrés Iniesta mal v El Clásicu výnimočnú úspešnosť presnosti nahrávok (96%), pripísal si jeden nádherný gól a taktiež asistenciu pri Neymarovom góle. V druhom polčase ho neskôr vystriedal Munir el Haddadi. Na obrázku vidíte mapu nahrávok Don Andrésa.

Na portáli squawka sa navyše objavila jednoduchá otázka - Kto bol najlepším hráčom El Clásica? 9% respondentov hlasovalo za Claudia Brava, rovnaký počet hlasov dostal aj Neymar, 14% na svojom konte mal Luis Suarez. Jednoznačne však vyhral práve Iniesta. Až 68% ľudí mu poslalo svoj hlas.

Zdroj: squawka.com
Foto: archív

lovefootball

-9
2015-11-22 15:37:41

https://youtu.be/...

Messi10Neymar

37
2015-11-22 16:13:11

Pán hráč. Uživajme si jeho hru pokým sa ešte dá.

mizap

35
2015-11-22 16:19:45

Vím, že Bravo je superbrankář, ale takhle božsky zachytat - no to si nepamatuju. Fenomén. Kdo byl nejlepší? Nevím. Půlka mužstva.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.