Sergio Aguero uviedol, že Manchester City by sa mal prestať znepokojovať nad tým, koho mu žreb v osemfinále Ligy Majstrov nakoniec prisúdi.

"Odkedy som sem prišiel, žreb bol pre City vždy veľmi ťažký a vždy sme si vytiahli skvelé tímy zo skupinovej fázy, tímy, ktoré potom došli do semifinále či finále," povedal Aguero.

"Ale mali by sme byť na to pripravení - v niekoľko posledných LM sme možno nemali skúsenosti, možno niektorí hráči nevedeli aké je to hrať v LM, ale to, čo rešpektujete je klub, nie?" pýtal sa Argentínčan.

"Premiéra je vždy ťažká - nervy, očakávania - ale teraz väčšina z nás má skúsenosti, máme veľmi dobrých hráčov, ktorí pre nás urobia veľa a myslím si, že sme na správnej ceste. Stále zostáva množstvo času, aby sme niečo dosiahli," uviedol.

"Ak vyhráme, prvé miesto v skupine máme isté, ale s remízou potrebujeme, aby Borussia doma vyhrala," uzavrel Aguero. Prvé miesto v skupine by City zabezpečilo, že by sa v žrebe vyhol tímom ako Barca, Real Madrid či Bayern Mníchov.

zdroj: manchestereveningnews.co.uk
foto: manchestereveningnews.co.uk

jjnovo

27
2015-11-25 19:13:52

Aguera mám moc rád, skvělej hráč, ale city nemůžu vystát. Jestli na ně narazíme, sundáme je jako vždycky. Shořeli by jak papír. :D Ale lepší by bylo narazit na čukotku, tu bychom sfoukli jak svíčku. :D :D

Macko7

11
2015-11-25 20:08:03

do finale urcite nepojde. Barcelona a Bayern maju vyborne v sezone tak oba timy su favorit.

myzuFCB

4
2015-11-25 22:36:35

Ak vyhráme? :) Ibaže oni prehrávajú s Juve :) Bez tých arabských peňazí by bol Manchester City iba podpriemerný klub ako kedysi kým neprišiel ten Arab

myzuFCB

1
2015-11-25 22:36:36

Ak vyhráme? :) Ibaže oni prehrávajú s Juve :) Bez tých arabských peňazí by bol Manchester City iba podpriemerný klub ako kedysi kým neprišiel ten Arab

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.