Napumpovaní“ sebavedomím idú hráči FC Barcelona do posledného zápasu skupinovej fázy na domácom ihrisku. Katalánci cez víkend pokorili – až ponížili v Clássicu Real Madrid 4:0 – a to i bez Lionela Messiho v základe.

Barcelone postačuje 1 bod k postupu; ak v paralelnom stretnutí Leverkusen „pustí perie“ v BATE Borisov, bude Barcelona v ďalšom kole dokonca i v prípade prehry. Obhajca titulu dokázal rozhodnúť vo svoj prospech posledných osem zápasov na Camp Nou, pričom problémy s talianskymi mužstvami boli celkovo len dvakrát. Posledná porážka na vlastnom ihrisku sa datuje do mája 2013, keď Bayern Műnchen zvíťazil na štadióne Barcy 3:0.

AS Roma cestuje do Španielska síce ako jasný outsider, môže sa však pýšiť že ako jediný klub dokázal Barce vziať bod za remízu 1:1 na Stadio Olimpico. AS Roma je momentálne na 2. mieste v tabuľke, no len 1 bod pred Leverkusenom a len 1 ďalší pred BATE.

Keďže mužstvo zraneného Tottiho má zvyšok programu totožný ako Leverkusen – Barcelona a Borisov – môže byť pre postup rozhodujúce, komu sa podarí niečo „uchmatnúť“ z koláča Barcelony. Či dnes AS alebo v Leverkusene Bayeru. AS Roma však dokázala bodovať v priamom dueli týchto dvoch a bude v prípade rovnosti bodov pred Bayerom.

zdroj: www.abseits.at
preklad, úprava : Peter

galibier

11
2015-11-24 16:50:52

Chalani potvrdte dnes postup,poteste divakov peknym futbalom,hrajte aj za Rafinhu,ak to pojde a vyvoj zapasu bude ok, usetrite sily.Hadam bude mat trener As tolko rozumu a nepostavi toho hraca co zranil Rafinhu ,nech sa dari,drzime palce Visca el Barca!!

SWEEPER

3
2015-11-24 17:20:21

Hej, tecie im do topanok, hraju o postup a on nepostavi svojho druheho najlepsieho zaloznika. :D :D :D Kde na tieto vtipy chodite :D

dominik200110

3
2015-11-24 18:27:39

Nejaký stream??

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.