Športový riaditeľ FC Barcelona Robert Fernandez prehovoril na tému trojice útočníkov prvého tímu.

Tridente

"Všetci traja si výnimočne rozumejú a to nielen na trávniku, ale aj v šatni. Ťažko nájsť podobnú situáciu do tej, kedy si trojica tak vynikajúcich hráčov dokáže vytvoriť takýto dobrý vzťah aký panuje medzi Messim, Suarezom a Neymarom."

Dokáže niekto Barcelonu poraziť?

"Futbal je vždy zradný. Naša situácia v tejto chvíli je výborná, máme dobrý moment, ale na ceste narazíme na množstvo ťažkých súperov. Musíme sa mať na pozore, pretože ťažkosti si nás nájdu."

Štatistika

"Štatistiky nám pomáhajú pozrieť sa na to ako sa mužstvo v posledných rokoch prezentuje. Klub sa rozvíja a to je dôležité. Súčasnú situáciu si musíme udržať."

Ter Stegen

"Mužstvo ho berie vážne. V zápase proti Rímu v ťažkej situácii zasiahol výborne. Je to skvelý brankár."

zdroj: as.com
foto: as.com

mizap

16
2015-11-26 12:12:10

Řekl: Klub sa rozvíja a to je dôležité. --- Naprosto přesně, je to tak a je to to nejpodstatnější. Barca má velkou budoucnost.

tomessi

1
2015-11-26 12:16:41

Kto by to v septembri povedal ze budeme na takej skvelej urovni! Pre mna je to neuveritelne, hoci som chorobny optimista, Barca ho poriadne prekonala. Cakal som ze teraz budeme na urovni realu alebo tesne za nim, situacia vyzerala fakt vazne, mnohi ju vnimali zufalo... Barca ma vnutorne zdroje z ktorych bude moct este dlho cerpat aj v tazkych casoch...

dardel

9
2015-11-26 13:02:11

nie je ale dolezite na akej urovni sme teraz, ale ako budeme v marci-aprili. trofeje sa vyhravaju na jar, nie na jesen. pride tazke obdobie, nebodaj dalsie zranenia, mimosportove problemy, atd. treba sa pripravit na vsetko a verit, ze tuto sezonu dotiahneme tiez do uspesneho konca.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.