Všetci máme stále v pamäti fantastické El Clásico, v ktorom Blaugranas na trávniku Santiago Bernabeu doslova zničili domáci Madrid pomerom 0:4. Realu v zápase nevychádzalo doslova nič, čoho dôkazom bol aj Iscov faul ohodnotený červenou kartou.

Isco Alcarón však začal El Clásico len na lavičke, do duelu naskočil 30 minút pred koncom. V dueli však koniec koncov nič neukázal, keď nerátame brutálny faul na Neymara, za ktorý ho neskôr hlavný arbiter duelu Fernando Borbalán ocenil červenou kartou.

Talentovaný španielsky mladík však na tento počin nie je príliš hrdý. Po zápase so Šachťarom, ktorý Real napokon vyhral 4:3 to povedal pre novinárov. "Nie som príliš hrdý na to, že som bol vylúčený, rovnako ako ani na to, že som skopol Neymara. Je to niečo čo mi vadí a dúfam, že sa to už nebude opakovať."

Keď už Isco hovoril o porážke na Santiago Bernabeu, tak dodal, že "je pravda, že to bola bolestivá prehra, no náš tím má dušu a dokážeme byť jednotní vtedy, keď to potrebujeme. Musíme ísť vpred, pretože to, čo hodnotí kvalitu sezóny sú tituly a trofeje."

Zdroj: sport-english.xom
Foto: archív

tomessi

11
2015-11-26 20:40:52

Tym chcel povedat ze posledna sezona RM nemala ziadnu kvalitu?
Ospravedlnenie si cenim...

martin06

8
2015-11-26 21:08:39

Isco mam presne rad takichto hracov co sa ospravedlnia povedat on simuluje ale ked mu zlomis ruku alebo neco ine ... nestaci sa ospravedlnit ospravedlnenie si cenim ! Dakujem

Marian

10
2015-11-26 21:31:12

Isco dostal za tento faul stop na 2 ligové zápasy.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.