Stopér Barcelony Gerard Pique si zaspomínal na svoje "staré dobré časy" z juniorky Blaugranas, v ktorej nastupoval aj po boku Lionela Messiho, či Cesca Fabregasa. Španielsky reprezentant dodal, že Messi bol predurčený k tomu, aby sa stal najlepším hráčom sveta už od tínedžerských čias.

To, že sú Leo Messi, Gerard Pique a Cesc Fabregas výborní kamaráti nie je žiadnym veľkým tajomstvom, rovnako ako to, že spolu nastupovali v jednej zostave už v mládežníckych kategóriách. V rozsiahlom rozhovore pre FourFourTwo si Pique zaspomínal aj na to.

"Boli sme skvelý tím, ktorý dokázal robiť veľké veci po celej Európe," spomínal Pique. "Vonkajšie výlety boli vždy najlepšie. Vždy sme chodili z izby na izbu a hrali sme FIFU, karty a podobne. Messi bol spočiatku trochu introvertný, ale všetko sa to prelomilo na jednom turnaji vo Švajčiarsku, vtedy sa všetko zmenilo."

"Pre dieťa je však náročné adaptovať sa na novom kontinente. On však už od začiatkov ukazoval, že bude najlepším na svete. Neuveriteľný talent a pamätajte si, hral som v jednom tíme aj s Ronaldom," dodal Pique.

Zdroj: sport.es
Foto: archív

Grendo

top komentár
50
2015-11-27 08:24:01

posledná veta je dobra...

GabrielSVK

24
2015-11-27 09:24:55

V knihe bolo tiež písané, že on, Messi a Cesc sa v noci tajne vykrádali na ihriská aby si mohli zakopať a byť v kontakte s futbalom. :)

Wolchester

5
2015-11-27 09:49:09

Akej knihe?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.